کد خبر : 1994504 | 24 دی 1402 ساعت 22:56 | 41.7K بازدید | 22 دیدگاه

تماشاگران ایران-فلسطین، بیشتر از واقعیت! (عکس)

مسئولان برگزاری مسابقه ایران و فلسطین تعداد تماشاگران را 27 هزار و 691 نفر اعلام کردند.

تماشاگران ایران-فلسطین، بیشتر از واقعیت! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، بر اساس قوانین تعداد تماشاگران حاضر در مسابقات باید دقیقه 80 هر بازی اعلام شود و این اتفاق در ورزشگاه اجوکیشن سیتی دوحه هم رخ داد.

بر اساس اعلام مسئولان برگزاری مسابقه ایران و فلسطین 27 هزار و 691 نفر با حضور روی سکوهای ورزشگاه تماشاگر این بازی بوده‌اند. عدد 27691 روی اسکوربورد ورزشگاه نیز نقش بست و به طور رسمی این تعداد تماشاگر برای بازی اعلام شد.

ویدئو: 321992

نکته قابل توجه اما سکوهای خالی پرتعدادی بود که در ورزشگاه دیده می‌شد. در تصاویر تلویزیونی هم صندلی‌های سفید رنگ و خالی در اجوکیشن سیتی مشخص بود و به نظر می‌رسید در اعلام تماشاگران اشتباه شده است.

محمدرضا احمدی، گزارشگر مسابقه ایران و فلسطین، نیز با اعلام تعداد تماشاگران به این نکته اشاره کرد که این تعداد در ورزشگاه حضور ندارند و احتمالا اشتباه شده و تعداد تماشاگران را بیشتر اعلام کرده‌اند!

1978687

دیدگاه‌ها