کد خبر : 1990524 | 09 دی 1402 ساعت 05:00 | 4K بازدید | 2 دیدگاه

خوزستانی‌ها برابر هوادار علیه جریمه سنگین

آبی‌ها برای فرار از کسر قرارداد پنج درصدی چشم به امتیازات دیدار با هوادار تهران دوخته‌اند.

خوزستانی‌ها برابر هوادار علیه جریمه سنگین

به گزارش “ورزش سه”، بازیکنان استقلال خوزستان بعد از کسب ۴ امتیاز از دو‌ بازی اخیر خود اکنون چشم به جدال با هوادار تهران دوخته تا ضمن دستیابی به جایگاه امیدوارکننده، از کسر قرارداد نیز فرار کنند.

آبی‌های خوزستانی که در بدشانسی عجیبی به سر می‌بردند و علیرغم نمایش فنی قابل توجه، در کسب نتیجه مطلوب ناکام مانده بودند، بعد از شکست برابر نساجی قائمشهر با تصمیم مدیریتی و جریمه مواجه شدند.

در این رابطه  امید علی نجفی مدیرعامل استقلال خوزستان که در تلاش برای آرامش تیمش بود، به واسطه نتایج این تیم اقدام به کسر قرارداد پنج درصدی کرد. با این حال مدیرعامل آبی‌ها یک مسیر امیدوارکننده برای بازیکنان نیز قرار داد و اعلام کرد در صورتی که طی سه بازی باقی مانده تا پایان نیم فصل موفق به کسب حداقل ۵ امتیاز شوند، این جریمه بخشیده خواهد شد.

اکنون این تیم با تساوی برابر پرسپوليس و در ادامه پیروزی ارزشمند مقابل مس رفسنجان موفق به کسب ۴ امتیاز شده است. آنها در صورتی که برابر هوادار تهران نیز به نتیجه مطلوب دست یابند، ضمن اینکه قادر خواهند بود نیم فصل را با شرایط امیدوارکننده‌ای پایان دهند، از خطر کسر ۵ درصد از قراردادشان نیز فرار خواهند کرد تا از این حیث با انگیزه‌ای بیشتر برابر حریف قرار گیرند و باید دید قادر به انجام این ماموریت خواهند بود؟

دیدگاه‌ها