فوتبال با بقیه رشتهها فرق دارد
دقیقی: شخص اول دولت از تیم ملی حمایت کند
سعید دقیقی میگوید فوتبال به دلیل جامعه آماری بالایش پاداش متفاوتی هم دارد، اما باید از ورزشکاران دیگر رشتهها نیز تقدیر مناسبی به عمل بیاید.
به گزارش "ورزش سه"، یکی از موضوعات مورد بحث این روزهای فوتبال ملی ایران موضوع لغو مجوز واردات خودروی ملی پوشان است. آنها که به دلیل صعود به جام جهانی قطر با وعده دریافت حواله واردات خودرو مواجه شده بودند حالا در چند روز گذشته با لغو این مجوز موافقان و مخالفان زیادی را پیرامون این تصمیم میبینند.
سعید دقیقی سرمربی تیم فوتبال شمس آذر قزوین در کنفرانس خبری خود پیش از بازی با پرسپولیس دقایقی در مورد این موضوع صحبت کرد. او در ابتدا خصوص شرایط تیم ملی گفت: من اعتقاد دارم که در حال حاضر یکی از پرمهرهترین تیمهای ملی تاریخ را داریم و این تیم پر از ستاره است و با کادر فنی که بالای سر این تیم است میتوانیم یک تیم ایدهآل در جام ملتهای آسیا داشته باشیم. ما رقابت را داریم به تیمهای مدعی میبازیم و این فقط مربوط به فدراسیون فوتبال نمیتواند باشد. مثلا شما عربستان را میبینید که یک تحول وحشتناک در همه حوزهها دارد. این در شرایطی است که از لحاظ استعداد ایران اصلاً قابل مقایسه با کشورهای عربی مثل امارات و قطر نیست. برای اینکه فوتبال بتواند رشد بکند نیاز به حمایت شخص اول دولت را دارد.
او ادامه داد: فوتبال راه خودش را میرود و ما فقط از توسعه فوتبال عقب میمانیم. الان ما در تهران هم زمینهای ایدهآل برای پرورش استعدادها در رده سنی نوجوانان و جوانان را نداریم. استادیوم آزادی در شرایطی قرار دارد که باید بعد از این همه مدت، هر روز چالش داشته باشند.
دقیقی در مورد بحث لغو مجوز و اعتراض سایر رشتهها نیز بیان کرد: با احترام به تمامی رشتهها ولی فوتبال در تمام دنیا از تمامی رشتهها فاصله گرفته است. امیدوارم به جایی برسیم که ورزش را آنقدر مقامش را عالیقدر بدانیم که از تمام رشتههایی که افتخارآفرینی میکنند قدردانی کنیم؛ چون ورزش الان فقط مختص به یک وزارتخانه نیست. دولتها رقابتهایشان را در حوزه ورزش میبینند. امیدواریم کسی هم که مدال آسیایی یا المپیک میآورد به اندازه از ایشان قدردانی بشود. رشتههای انفرادی به خصوص شرایط خوبی ندارند.
دقیقی که مخالف لغو این مجوز بود عنوان کرد: من موافقم که فوتبال باید با بقیه رشتهها فرق کند چون در تمام دنیا اینطور است. اما با این هم مخالفم که ارزش واقعی ورزشکارانی که چه در حوزه بانوان و آقایان در رشتههای مختلف تلاش میکنند نادیده گرفته شود. ارزش آنها چیزی که ما از آنها تقدیر میکنیم، نیست. امیدوارم قانونی وضع کنند که ورزشکاران به میزان تلاشی که میکنند و جامعه آماریای که جذب میکنند پاداش بگیرند. جامعه آماری فوتبال اصلاً قابل مقایسه با دیگر رشتهها نیست. شاید از هر صدهزار نفر یک نفر فوتبالیست بشود شاید در دیگر رشتهها جامعه آماری آن یک صدم فوتبال باشد.
او ادامه داد: شما الان پاداش تیمهای عربستانی را ببینید در جام جهانی. اگر بردی بیاورند پاداششان مشخص است، حتی اگر صعود نکرده باشند. البته آنها سعی میکنند نیاز تمام رشتهها را رفع بکنند چون ورزشکار حرفهای باید تمام فکر و ذکرش مختص به کاری که میکند باشد.