کد خبر : 1984665 | 14 آذر 1402 ساعت 00:20 | 15K بازدید | 6 دیدگاه

تا جوکوویچ را شکست ندهیم، از رو نمی‌رود!

هلگر رونه، تنیس باز جوان دانمارکی، می‌گوید نواک جوکوویچ، ستاره صرب، تا زمانی که بازیکنان جوان به صورت مدام او را در تورنمنت‌های بزرگ شکست ندهند، خداحافظی نخواهد کرد.

تا جوکوویچ را شکست ندهیم، از رو نمی‌رود!

به گزارش "ورزش سه"، رونه یکی از آینده‌دارترین تنیس بازان جوانی است که انتظار می‌رود در سال‌های آتی در سطح اول تنیس جهان بدرخشد. هرچند او به دلیل مصدومیت از ناحیه کمر، از دو ستاره جوان دیگر، یانیک سینر و کارلوس آلکاراس در مسیر پیشرفتش عقب افتاده است، اما نشان داده است از اعتماد به نفس و توانایی بازی روانی بالایی در رقابت‌های مهم برخوردار است. او تا کنون دو بار جوکوویچ را در مسابقات مسترز شکست داده است که یکی از آنها فینال مسترز پاریس 2022 بود.

1962544

او در مورد رقابت نسل جدید با جوکوویچ در پادکست "ادونتج کانرز" گفت: "من خوشحالم که جوکوویچ هنوز اینجاست. برای بازیکنان جوان چیزی بهتر از این نیست. اگر با هیچ یک از سه خدای تنیس، راجر فدرر، رافائل نادال و نواک جوکوویچ هم دوره نمیشدیم قطعا چیزی در بازی و تجربه ما کم به نظر می‌رسید. او تا زمانی که ما نتوانیم به طور پیوسته بر او غلبه کنیم به کارش ادامه خواهد داد.

من فکر می‌کنم او استاندارد بالایی را برای ما قرار داده است و به ما فشار می‌آورد که بهتر شویم که برایمان خیلی مفید خواهد بود."

دیدگاه‌ها