تغییرات اساسی در تیم ملی کشتی آزاد
کاوه آمد، خادم و محمدی و گودرزی در راه!
محسن كاوه به عنوان سرمربى جديد تيم ملى كشتى آزاد ايران جايگزين پژمان درستكار شد تا پراميدترين رشته ورزشى كشورمان براى كسب مدالهاى المپيك ٢٠٢٤ پاريس، به ظاهر دستخوش تغييرات اساسى در كادر فنى شود.

به گزارش ورزش سه؛ پژمان درستكار در سالهاى مختلف و رقابتهاى داخلى كشتى آزاد ايران، تجربه دستيارى محسن كاوه را يدك كشيده است.
محسن كاوهاى كه سالهاى نه چندان دور با اكبر فلاح در كشتى ايران به عنوان مربى مطرح شد.
محسن كاوه را به نوعى بايد برخواسته از مكتب كشتى باشگاه كارگران و اصغر مهرآموز معروف به حسين قلى دانست، او مربى به شمار مىرود كه نكات مثبت قابل قبولى را داراست كه به آن خواهيم پرداخت اما آيا كاوه خواهد توانست نمرهى هشت كشتى گيران ملى پوش از ١٠ را در ميدان المپيك به هشت و نيم يا نمرهاى بالاتر، ارتقا دهد؟
سوالى بسيار مهم در مبحث فنى كه بى شك زمان، پاسخگوى آن خواهد بود.
سرمربى جديد تيم ملى كشتى آزاد ايران، يد طولايى در مربيگرى سطوح باشگاهى و ليگ، سرمربيگرى در سطوح پايه، مربى ارشد تيم ملى بزرگسالان، مدير تيمهاى ملى ردههاى سنى و مشاور ارشد فنى رئيس فدراسيون را در كارنامه دارد.

محسن كاوه استاد بستن كشتى است، او خوب مىتواند راه خنثى كردن كشتى گيرى هجومى و قدرتمند، در فاز حمله را به شاگردان خود بياموزد.
كنترل شرايط روحى و روانى شاگردانش در لحظات بحرانى، آرام كردن كشتى گيران در هيجانات بالاى رقابتهاى تنگاتنگ و تاثيرگذارى بر روى روح و روان شاگردانش در شرايط بحرانى، تبحر اصلى اوست.
محسن كاوه استاد اين است كه بتواند كشتى را در مبارزههاى حساس به حالت سكون يا ايستايى درآورد.
او اعتقاد عجيبى به بدنسازى در كشتى و بالابردن توان بدنى كشتى گيران دارد.
در فاز مديريت كشتى و كشتى گير مربى قدرتمندى محسوب مىشود و دفاع در پيچ و خمهاى كشتى را خوب بلد است و آموزش مىدهد.
كوچينگ محسن كاوه و آناليز فردى حريفان توسط او نسبت به سرمربى پيشين تيم ملى قدرتمندتر به حساب مىآيد.
در حقيقت او تجربه بالا و شناخت مطلوبترى براى لحظات سخت دارد.
بار ديگر بايد تأكيد كرد محسن كاوه خوب بلد است به كشتى گيران خود بياموزد درب كشتى را در اصطلاح، ببندند.

در حقيقت جمله طلايى در انتخاب محسن كاوه به عنوان سرمربى تيم ملى كشتى آزاد ايران براى المپيك ٢٠٢٤ پاريس و البته رقابتهاى كسب سه سهميه باقى مانده از شش سهميه ممكن، اين است:
"تغييرى به نفع فدراسيون كشتى".
با سرمربى شدن محسن كاوه به احتمال فراوان خبرى از حضور مولاناى كشتى ايران يعنى منصور برزگر يا اكبر فلاح، محمد طلايى، رضا يزدانى، عليرضا رضايى، كميل قاسمى، حسن رحيمى و يا... در كادر فنى نخواهد بود.
اما بعيد نيست خبرهايى از اضافه شدن نامهايى مثل اميررضا خادم به عنوان مدير فنى يا غلامرضا محمدى به عنوان مربى ارشد يا نفراتى چون صادق گودرزى و احسان لشگرى به عنوان مربى در روزهاى آتى يا تا قبل از المپيك در كادر فنى با انتخاب و درخواست خود سرمربى امروز تيم ملى كشتى آزاد يعنى محسن كاوه به گوش برسد.
گمانه زنىهايى كه فعلا در حد حدس و گمان مىتوان آنها را مطرح كرد تا به زودى همه چيز مشخص شود.
✍🏻 پوريا تابان