کد خبر : 1979846 | 23 آبان 1402 ساعت 07:59 | 30.6K بازدید | 49 دیدگاه

حسینی با رکورد در اردوی تیم ملی

سیدحسین در المپیک رخ عقاب گرفت!

سیدحسین حسینی بعد از قرار گرفتن در صدرجدول بهترین گلرهای لیگ برای رقابت با علیرضا بیرانوند و پیام نیازمند آماده است.

سیدحسین در المپیک رخ عقاب گرفت!

به گزارش "ورزش سه"، کاپیتان استقلال در هفته‌های ابتدایی لیگ برتر عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشت و توانست از نظر آماری در صدر جدول بهترین گلرهای لیگ قرار بگیرد. سیدحسین حسینی در 9 بازی ابتدایی لیگ برتر 6 بار دروازه‌اش را بسته نگه داشت و با سیوهای مناسب و عملکرد منطقی شرایط خوبی را برای دروازه استقلال رقم زد.

حسینی که یکی از گلرهای مورد اعتماد امیر قلعه‌نویی محسوب می‌شود، به اردوی جاری تیم ملی هم دعوت شده و به روزهای بهتر می‌اندیشد. او از روز دوشنبه در اردوی تیم ملی حضور یافت و در تمرین عصر دوشنبه هم با آمادگی بالا حضور یافت.

1953979

دروازه‌بان شماره یک استقلال که در تیم ملی پیراهن شماره 22 برتن می‌کند، با روحیه بالایی که ناشی از عملکرد فوق العاده‌اش در هفته‌های گذشته در لیگ برتر است به اردوی تیم ملی رفته و خودش را برای رقابت با علیرضا بیرانوند و پیام نیازمند آماده کرده است.

او امیدوار است بتواند در دو بازی هنگ کنگ و ازبکستان شانسی برای بازی در ترکیب ایران به دست بیاورد تا بیشتر از قبل بتواند توانایی‌های فنی خود را به کادرفنی ایران و در راس آن امیر قلعه‌نویی نشان بدهد.

دیدگاه‌ها