کد خبر : 1978595 | 17 آبان 1402 ساعت 23:10 | 18.5K بازدید | 9 دیدگاه

ملاقات صمیمانه دو سرمربی مطرح در خرم‌آباد(عکس)

دو سرمربی مطرح فوتبال ایران عصر امروز در خرم آباد با هم دیدار کردند.

ملاقات صمیمانه دو سرمربی مطرح در خرم‌آباد(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، اعضای تیم آلومینیوم اراک که برای دیدار با فولاد دو روز زودتر به صورت زمینی راهی اهواز شدند، عصر امروز در خرم‌آباد برای انجام تمرین خود توقف داشتند. مجتبی حسینی و شاگردانش عصر چهارشنبه با حضور در کمپ باشگاه خیبر خرم‎‌آباد تمرین خود را برگزار کردند.

در حاشیه این تمرین اعضای تیم خیبر که قصد داشتند بعد از آلومینیوم تمرین خود را برگزار کردند با بازیکنان و کادرفنی تیم اراکی روبه رو شدند وبرخورد گرمی داشتند.

1951484

علاوه بر ملاقات گرم بازیکنان دو تیم آلومینیوم و خیبر ، مجتبی حسینی و رضا مهاجری سرمربیان دو تیم به همراه اعضای کادرفنی خود دقایقی به گفت‌و‌گو پرداختند و درباره موضوعات مختلف به صحبت پرداختند. میثم آقایی، بازیکن اراکی تیم خیبر خرم‌آباد نیز در این جلسه تمرینی استقبال صمیمانه‌ای از اعضای تیم آلومینیوم داشت.

1951483

گفتنی است؛ خیبر خرم آباد در لیگ دسته اول عصر پنجشنبه در بابل میهمان تیم دریا است و آلومینیوم نیز در لیگ برتر روز جمعه در اهواز مقابل فولاد به میدان می‌رود.

دیدگاه‌ها