لیگ برتر والیبال؛
خشم مدافع عنوان قهرمانی دامن طبیعت را گرفت
تیم های شهداب یزد و گیتی پسند اصفهان در هفته چهارم لیگ برتر والیبال ایران به پیروزی رسیدند.

به گزارش "ورزش سه"، در چهارمین مسابقه این هفته تیم شهداب یزد مدافع عنوان قهرمانی میزبان طبیعت بود که این دیدار نیز سه بر صفر به سود شهداب به پایان رسید.
شهدابیها در حالی به مصاف طبیعت رفتند که در هفته سوم با شکست برابر مس صدر جدول را از دست دادند و بهرغم این پیروزی بازهم به صدر نیامدند چون ایفاسرام صدرنشین این هفته به چهارمین برد متوالی خود دست یافت.
شاگردان ابراهیم وادی در تیم طبیعت در این مسابقه که در سالن اختصاصی شهداب برگزار شد، با امتیازهای 25 بر 19، 28 بر 26 و 25 بر 19 مغلوب شدند تا سومین شکست خود را تجربه کنند.
احمد دامغانینژاد و بهروز جعفری به عنوان نماینده سازمان لیگ و ناظر فنی و داوری در این مسابقات نظارت کردند که 88 دقیقه طول کشید و 600 تماشاگر داشت.

علیرضا قریب و میثم پارسه نیز داوران اول و دوم این دیدار بودند و قادر صادقی نیز به عنوان داور ویدئوچک ایفای نقش کرد. ابراهیم وادی سرمربی طبیعت و محمدرضا حضرتپور از تیم شهداب در این مسابقه کارت زرد دریافت کردند.
در پنجمین دیدار هفته چهارم، گیتیپسند اصفهان در سالن مخابرات میزبان پاس گرگان بود و توانست با نتیجه سه بر صفر در خانه طعم شیرین پیروزی را بچشد.
اصفهانیها با امتیازات 25 بر 21 ، 25 بر 18 و 26 بر 24 حریف را شکست دادند تا به سومین برد خود دست یافته و 9 امتیازی شوند تا آنها هم برای ارتقای جایگاهشان در جدول در انتظار پایان دیدار سایپا و فولاد سیرجان باشند. پاس گرگان هم با دو برد و دو باخت فعلا در جایگاه هشتم باقی خواهد ماند تا تکیلف دیگر تیمها در جدول ردهبندی مشخص شود.
محمدحسین شفقی نماینده سازمان لیگ و مجید محسنیشوشتری ناظر فنی و داوری این دیدار بودند و امید فولادیوندا به عنوان داور اول و مرتضی حسن علائی به عنوان داور دوم قضاوت این دیدار را برعهده داشتند که 98 دقیقه طول کشید و 600 تماشاگر داشت.