کد خبر : 1974377 | 30 مهر 1402 ساعت 19:20 | 5K بازدید | 5 دیدگاه

سه بازی لیگ والیبال: تقریبا بدون شگفتی

تیم‌های ایفاسرام اردکان، پاس گرگان و مس رفسنجان با شکست حریفان به نخستین پیروزی خود در لیگ برتر 1402 مردان دست یافتند.

سه بازی لیگ والیبال: تقریبا بدون شگفتی

به گزارش "ورزش سه"، هفته نخست مرحله مقدماتی سی‌وهفتمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر مردان ایران امروز (یکشنبه، 30 مهر) با هفت دیدار در شهرهای اردکان، سرچشمه، سیرجان، گرگان، اصفهان و تهران (دو مسابقه) پیگیری می‌شود.

در چهارمین دیدار هفته نخست، ایفاسرام اردکان میزبان شهرداری گنبد کاووس بود و سه بر یک حریف را شکست داد تا به نخستین برد خود در لیگ برتر امسال دست یابد.

1943356
عکاس:حمیدرضا مهدی زاده اردکانی
1943358
عکاس:حمیدرضا مهدی زاده اردکانی

ایفاسرام که دومین حضور خود در لیگ برتر مردان را تجربه می‌کند و سال گذشته با سرمربیگری علیرضا طلوع‌کیان در جایگاه هفتم مسابقات قرار گرفت، در اولین دیدار خانگی خود در ست‌های اول، سوم و چهارم با امتیازات 26 بر 24 و 25 بر 22 و 30 بر 28 به پیروزی رسید تا لیگ برتر 1402 مردان را با برد آغاز کند.

1943359
عکاس:حمیدرضا مهدی زاده اردکانی
1943357
عکاس:حمیدرضا مهدی زاده اردکانی

شهرداری گنبد تنها در ست دوم موفق عمل کرد و 25 بر 19 ایفاسرام را شکست داد تا پذیرای شکست سه بر یک برابر حریف باشد.

نماینده گنبد که سابقه طولانی در این مسابقات دارد، سال گذشته در رتبه سیزدهم قرار گرفت و به دسته یک سقوط کرد، اما با خرید امتیاز راه‌یاب ملل مریوان به لیگ برتر بازگشت و با سرمربیگری رحمان رئوفی در تلاش برای حضوری موفق در لیگ برتر 1402 است. این تیم هفته آینده برابر هورسان رامسر باید برای کسب نخستین برد خود تلاش کند.

تیم پاس هم در پنجمین مسابقه این هفته در سالن امام خمینی (ره) گرگان میزبان نیان الکترونیک خراسان بود و به  سختی میهمان خود را شکست داد.
پاسی‌‌ها در این مسابقه که به مدت دو ساعت و 19 دقیقه طول کشید، سه بر دو به پیروزی رسیدند تا دو امتیاز از هفته نخست به دست آورند.

نماینده مشهد در ست‌های اول و چهارم 33 بر 31 و 25 بر 19 به پیروزی رسید تا یک امتیاز خود را قطعی کند، اما در ست‌های دوم، سوم و پنجم به ترتیب با امتیازهای 25 بر 15، 25 بر 21 و 15 بر 6 نتیجه را واگذار کرد.

در دیگر مسابقه هفته نخست لیگ برتر مردان تیم طبیعت که نخستین حضور خود در این رقابت‌ها را تجربه می‌کند در سالن 9 دی رفسنجان به مصاف مس رفسنجان رفت.
شاگردان ابراهیم وادی در این مسابقه سه بر دو مغلوب میزبان شدند تا به یک امتیاز به دست آمده اکتفا کنند.

مس در ست‌های اول و سوم با امتیازهای 25 بر 21 و 31 بر 29 مغلوب میهمان خود شد اما در ست‌های دوم، چهارم و پنجم به ترتیب با امتیازهای 25 بر 20، 25 بر 20 و 22 بر 20 به پیروزی رسید تا دو امتیاز از میزبانی خود به دست آورد.

خلیل یگانه‌مجد به عنوان نماینده سازمان لیگ، محمد ابراهیم‌زاده (ناظر فنی و داوری)، مسعود ذوقی (داور اول) و سید محمدمهدی موسوی به عنوان داور دوم، نظارت و قضاوت این مسابقه را برعهده داشتند.

دیدگاه‌ها