حذف تلخ یاران خمس با درخشش پیانیچ و عثمان
تراکتور 1 - شارجه 3، چه بازی عجیبی بود!
تیم فوتبال تراکتور نتوانست در حضور پرشمار هوادارانش به نتیجهای بهتر از شکست ۳ بر یک دست پیدا کند.
به گزارش "ورزش سه"، تراکتور پس از دو شکست در لیگ برتر برای کسب پیروزی مقابل تیم پرستاره شارجه به میدان رفته بود، اما آنها در شرایطی که شارجه فقط کمی بهتر بازی را آغاز کرده بود، روی ارسال کرنر توسط پیانیچ و ضربه شاهین مدافع میانی خودشان به گل برتری دست یافتند و نیمه اول را با همین نتیجه تمام کردند. در نیمه دوم تراکتور برای جبران نتیجه به مسابقه وارد شده بود، اما در حالی که برای زدن گل تساوی آنها در چندین مرتبه فقط چند سانتی متر کم آوردند، روی اشتباهاتی که در خط دفاعی داشتند گل دوم توسط کامارا به ثمر رسید تا آرزوهای هواداران در ورزشگاه بر باد برود. اما در حالی که تبریزیها در حال ترک ورزشگاه در دقیقه 8۶ بودند، گل هاشم نژاد یکی از تعویضیهای خمس تراکتور را به بازی بازگرداند، اما بازی عجولانه برای تساوی باعث شد که یک اشتباه دیگر هم از راه برسد و پنالتیای که سیامک نعمتی مرتکب شد، گل سوم را توسط کایو رقم زد و تراکتور این مسابقه را با نتیجه 3 بر یک واگذار کرد. با این وصف تعداد نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان فصل پیش رو از 3 نماینده بیشتر نخواهد بود.
سه شنبه 31 مرداد ماه 1402؛ مرحله پلیآف لیگ قهرمانان آسیا؛ ورزشگاه یادگار امام تبریز
🏟 تعداد تماشاگر: ۸۰۸۹۸
تیم داوری: کیم جونگ هیوک، پارک کیونیونگ، جانگ جونپیل، کیم دائهیونگ
ترکیب تراکتور
پورحمیدی، آقاسی، خلیلزاده، شیری، کریمآذرهاشم نژاد(72)، صفا هادیسیامک نعمتی(72)، گوستاوو واگنین، آلوارو خیمنزمهدی حسینی(82)، محمد قنبریعارف رستمی(7۳)، ریکاردو آلوز و حسینزاده
سرمربی: پاکو خمس
ترکیب شارجه
الحوسنی، صالحعبدالعزیز سلیم(90+3)، عبدالرحمن، کایو،عبدالباسیطمجید سرور(74) ، پیانیچعبدالله(90+3)، الظنحانی، ماجد راشد، لوان پریرا، عثمان کامارا، کونستانتینیوس مانولاس
سرمربی: کوزمین اولاریو
شجاع خلیل زاده (83) شاهین عبدالرحمان(26)،لوانزینیو(78)
بهترین بازیکن:
اوسمان کامارا هافبک 20 ساله و فرانسوی الشارجه با گلی که برابر تراکتور به ثمر رساند بهترین بازیکن زمین بود. این بازیکن شب خوبی را سپری کرد و نقش کلیدی در پیروزی تیمش در یک بازی دشوار خارج از خانه برابر تراکتور ایفا کرد، درخشش او در حضور ستارههای مطرحی چون کایو، پیانیچ و خیمنز اتفاق افتاد.
شرح گل
الشارجه امارات (۱-۰): پس از ارسال چند کرنر خطرناک از میرالم پیانیچ سرانجام این بازیکن در دقیقه ۲۶ کرنر دیگری را به تیرک دوم ارسال کرد که شاهین عبدالرحمان در شرایطی که بازیکنی نزدیک او نبود بلند شد و گل اول مسابقه را ثبت کرد.
الشارجه امارات (2-۰):
در دقیقه 8۵ و روی یک حرکت ترکیبی عالی، کایو با آنکه با خطا متوقف شده بود پاس به بیرون را به کامارا داد و این بازیکن با شوت محکم برای دومین بار دروازه تراکتور و پورحمیدی را باز کرد.
تراکتور ایران (2-1):
ارسال بلند بازیکن تراکتور در حالی که به تازگی قرمزپوشان گل دوم را دریافت کرده بودند، در دقیقه 86 با ضربه هاشمنژاد به گل اول شاگردان خمس منجر شد.
الشارجه امارات (3-1):
در دقیقه 90 و در حالی که تراکتور بعد از زدن گل اول روحیه گرفته بود که بازی را برگرداند الشارجه روی حمله از سمت راست خط دفاعی خطرناک ظاهر شد. در این لحظه شجاع توسط مهاجم حریف از هجده قدم خارج شده و در نهایت سیامک نعمتی در یک برخورد با بازیکن الشارجه مرتکب خطای پنالتی شد.
کایو بازیکن برزیلی الشارجه با یک ضربه دقیق در جهت مخالف حسین پورحمیدی گل سوم را ثمر رساند.
اتفاق ویژه
شکست تراکتور در پلی آف و حذف از لیگ قهرمانان اتفاق ویژه بازی امشب بود. این شکست تیمی بود که امید زیادی وجود داشت که امسال بتواند علاوه بر موفقیت در لیگ برتر در آسیا نیز عملکرد درخشانی داشته باشد. آنها در ظاهر همه چیز دارند، باشگاه خصوصی متمول، هواداران پرشمار و پرشور، مربی بین المللی و بازیکنان مطرح ایرانی و خارجی. اما تراکتور نه فقط پلی آف لیگ قهرمانان که دو بازی اول لیگ برتر را با شکست پشت سرگذاشته است و این شرایط تراکتور را در همین ابتدای راه پیچیده نشان میدهد.
شرح نیمه اول:
شارجه بازی را خوب آغاز کرد، اما رفته رفته کار به تعادل کشید و بیشتر ضربات کرنر تیم اماراتی بود که شاگردان خمس را در ورزشگاه مملو از تماشاگر یادگار امام تحت تاثیر قرار داده بود. این کرنرها در دقیقه 26 جواب داد و روی ارسال پیانیچ، شاهین مدافع میانی شارجه گل برتری را در حالی که هیچ کس او را یارگیری نکرده بود، به ثمر رساند. در ادامه شارجه به صورت خودآگاه کمی عقب نشست و این فرصت را به تراکتور داد که جلو بکشد، اما هر دو تیم تا دقایق پایانی مسابقه به جز چند شوت موقعیت خوبی نتوانستند ایجاد کنند تا نیمه اول با همان تک گل تیم میهمان به پایان برسد.
در نیمه دوم شاهد بازی تهاجمیتری از سوی تراکتور بودیم و نتیجه آن ایجاد چندین موقعیت بسیار خوب گلزنی بود، اما درنهایت این تیم حریف بود که توانست یکبار دیگر از اشتباهات فردی تراکتوریها که در لیگ هم دامن آنها را گرفته است، بهره ببرد و گل دوم را به ثمر برساند. البته پیش از این گل هم بازیکنان شارجه روی یک اشتباه دفاعی میتوانستند زودتر به گل دوم برسند. پس از گل دوم شارجه که در دقیقه 85 رقم خورد، هاشم نژاد در دقیقه 8۶ اختلاف را به حداقل رساند تا تی تیها را به صندلیهایشان بازگرداند. در ادامه اما بازی عجولانه شاگردان خمس سبب شد تا سیامک نعمتی در محوطه جریمه به اشتباه پای بازیکن حریف را بزند و کایو گل سوم را از روی نقطه پنالتی زد تا حذف تراکتور از لیگ قهرمانان آسیا و رویای رسیدنش به مرحله گروهی برای تبریزیها پایان یابد.
دقایق حساس:
دقیقه ۳: ضربه ایستگاهی میرالیم پیانیچ اولین موقعیت بازی را شکل داد و شوت او پس از برخورد به مدافعین تراکتور راهی کرنر شد.
دقیقه ۶: اولین موقعیت تیم فوتبال تراکتور روی شوت ریکاردو بازیکن خارجی این تیم به دست آمد ولی ضربه این بازیکن قدرت کافی را نداشت و در اختیار سنگربان شارجه قرار گرفت.
دقیقه 20: مصدومیت مهدی شیری و یک بازیکن تیم فوتبال شارجه روی کرنر ارسالی پیانیچ در دقیقه ۲۰ سبب توقف چند ثانیهای مسابقه به دلیل مداوای این دو بازیکن شده است.
دقیقه 22: شوت لوان پرایرا وینگر برزیلی تیم فوتبال الشارجه روی یک ضد حمله سریع با اختلاف کمی از بالای دروازه راهی اوت شد.
دقیقه ۴۵: شوت خطرناک خیمنز پینکر تیم فوتبال تراکتور با واکنش نه چندان خوب عادل هوسانی گلر شارجه چیزی نمانده بود به گل اول تراکتور بدل شود.
دقیقه ۴۸: شوت گوستاوو واگنین با پای چپ از پشت محوطه جریمه زده شد و درست به همان جایی رفت که عادل هوسانی گلر شارجه ایستاده بود.
دقیقه ۵۳: شوت ریکاردو آلوز با فاصله زیادی از بالای دروازه راهی اوت شد.
دقیقه ۵۸: والی خیمنز روی ارسال ریکاردو آلوز چیزی نمانده بود که به گل اول تراکتور بدل شود، اما توپ خطرناک او در آستانه ورود به دروازه با عکسالعمل به موقع دفاع شارجه به بازی برگشت داده شد.
دقیقه ۶۱: ضربه چیپ تماشایی ریکاردو آلوز روی اشتباه عادل هوسانی سنگربان شارجه با اختلاف ناچیزی به صورت نفسگیر راهی اوت شد.
دقیقه ۶۴: ارسال تماشایی مهدی شیری با ضربت سر واگنین همراه شد که عادل هوسانی سنگربان شارجه این بار عملکرد خوبی داشت و با شیرجهای بلند توپ را به کرنر فرستاد.
دقیقه ۶۵: شوت مجید رشید روی یک ضد حمله با اختلاف زیادی راهی اوت شد.
دقیقه ۶۷: شوت ریکاردو آلوز باز هم از پشت محوطه جریمه بیدقت زده شد و با اختلاف بسیار زیادی راهی اوت شد.
دقیقه ۷۳: شوت سیامک نعمتی به شکلی خطرناک در بدو ورودش به زمین راهی اوت شد.
حواشی:
هواداران تبریزی مطابق انتظار استقبال فوقالعادهای از این مسابقه به عمل آوردهاند.
برای اولین مرتبه زنان تبریزی توانستهاند در ورزشگاه یادگار امام حاضر شوند و این مسابقه را از نزدیک تماشا کنند.
امیر قلعهنویی سرمربی تیم ملی در جایگاه ویژه حضور دارد و نمایش شاگردان خمس را از نزدیک تماشا میکند.
محمد نادری مدافع چپ تیم فوتبال تراکتور در این مسابقه به دلیل مصدومیت حضور ندارد و سعید کریمی آذر به جای او در پست مدافع چپ مقابل شارجه بازی میکند.
حضور هشتاد هزار تماشاگر تراکتوری در بازی مقابل شارجه برای دومین بار در یک هفته ورزشگاه یادگار امام را لبریز از تماشاچی کرد که یک رکورد جالب توجه در آسیا به حساب میآید.
تراکتوریها از ترکیب متفاوتی نسبت به پرسپولیس استفاده کردند اما نتوانستند با پیروزی زمین را ترک کنند.
در پایان مسابقه تعدادی از هواداران در یکی از جایگاهها علیه بازیکنان تراکتور شعار دادند.
مهدی عبدی بازیکن سابق پرسپولیس که به تراکتور پیوسته از پشت دروازه شمالی با استرس بازی را تماشا میکرد.
بازیکنان شارجه بعد از گل سوم شادی معناداری مقابل پرچک کرنر دروازه شمالی راه انداختند.
عارف رستمی مهاجم تراکتور روی یک کاشته در دقیقه 95 با اصرار توپ را از ریکاردو آلوز هافبک تراکتور گرفت و این ضربه را خراب کرد.
در شرایطی که تراکتور بعد از جبران یکی از گلها و رسیدن به نتیجه دو، یک خود را آماده حملات بیشتر میکرد اشتباهات مکرر دفاعی و به دست آمدن یک پنالتی پرونده بازی را داشت. البته بازیکنان تراکتور اعتراض شدیدی به داور نسبت به اعلام پنالتی داشتند.
با صعود شارجه به مرحله گروهی لیگ قهرمانان تراکتور باید آرزوهایش را در لیگ برتر ایران و جام حذفی دنبال کند. آنها بیش از این به تمرین و تقویت نیازمندند.