کد خبر : 1957604 | 24 مرداد 1402 ساعت 08:15 | 6.1K بازدید | 0 دیدگاه

استفاده مشروط از سهمیه‌های هانگژو

حرکت خلاف آب در تیم ملی شنا

اگرچه کمیته ملی المپیک برای بازی‌های آسیایی چهار سهمیه در اختیار شنا قرار داده اما مربیان و مسئولان این رشته، استفاده کامل از این تعداد سهمیه را منوط به شرایط آمادگی ورزشکاران‌شان کرده‌اند.

حرکت خلاف آب در تیم ملی شنا

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، مسئولان رشته‌های مختلف طی ماه‌های اخیر متوسل به هر نوع رایزنی شدند تا علاوه بر تثبیت حضور خود در بازی هایی آسیایی بتوانند با حداکثر سهمیه در این بازی ها شرکت داشته باشند این در حالی است که دست اندرکاران رشته ای مانند شنا، برای استفاده از کامل از تعداد سهمیه تخصیصی خود و تخصیص آن به ورزشکاران شان شرط و شروط گذاشته اند.

کمیته ملی المپیک به رشته شنا برای حضور در بازی های آسیایی چهار سهمیه تخصیص داده است. البته با این وجود و به دلیل اینکه شنا ایران در بخش قورباغه ورزشکاری که دارای حد نصاب لازم باشد را در اختیار ندارد و در بخش کرال سینه هم رکوردهای شناگران تعیین کننده خواهد بود، شرکت در بخش تیمی بازی های آسیایی قطعی نشده و چه بسا ایران اصلا دراین بخش از مسابقات شنا شرکت نکند.

در بخش انفرادی اما شنا ایران این فرصت را دارد که چهار نماینده داشته باشد البته اگر از تعداد سهمیه های تخصیصی به طور کامل استفاده کند.

استفاده از سهمیه‌های کامل شنا قطعی نیست

گامر دیلانچیان سرمربی تیم ملی شنا در این زمینه به گفت: چهار سهمیه بازی های آسیایی به رشته شنا اختصاص داده شده است و تمام برنامه های تمرینی هم بر اساس این تعداد سهمیه و تخصیص هر یک از آنها به یک ورزشکار دنبال شده است اما اینکه در نهایت با ترکیب کامل چهار نفره به هانگژو اعزام شویم، صد درصد نیست.

تخصیص سهمیه به شرط آمادگی کامل و لازم

وی در توضیح این موضوع به اهداف ورزش و کمیته ملی المپیک برای اعزامی کیفی کاروان به بازی های آسیایی اشاره کرد و ادامه داد: علاوه بر تاکیدی که روی کیفی بودن تیم‌ها و کاروان شده است، برای خودمان هم اهمیت دارد که ورزشکاران‌مان با چه میزان آمادگی و کیفیتی راهی هانگژو شوند. به همین دلیل در صورتی که آمادگی و رکوردهای آنها با حد نصاب‌های موردنظر برابری داشته باشد، اعزام‌شان را قطعی می‌کنیم.

اعزام حداقل دو شناگر به هانگژو

سرمربی تیم ملی شنا تاکید کرد: البته مبنای کارمان در اختیار داشتن چهار نماینده در هانگژو است و بر همین اساس هم چهار ورزشکار را در اردوهای آماده سازی زیر نظر داریم اما اصراری روی این موضوع نخواهیم داشت. در واقع شرایط خود شناگران در این زمینه تعیین کننده است. احتمال دارد با چهار شناگر عازم هانگژو شویم و شاید هم قید یکی دو سهمیه را بزنیم اما آنچه مسلم است حداقل از دو سهمیه خود در این بازی ها استفاده خواهیم کرد.

ترکیه نخستین اردوی برون مرزی بعد از چهار سال است

دیلانچیان در ادامه به پیگیری اردوی تیم ملی شنا در ترکیه اشاره کرد و گفت: سه چهار ماه از حضور من در راس تیم ملی شنا می گذرد اما این نخستین اردوی برون مرزی این تیم بعد از سه چهار سال به حساب می آید که از دو هفته پیش در ترکیه آغاز شد و همچنان در حال پیگیری است. برگزاری این اردو به خصوص اینکه با حضور در مسابقات مسافت کوتاه ترکیه همراه بود، بسیار خوش موقع بود چراکه کمک کرد کم و کاستی ها و نقاط ضعف خیلی بیشتر و بهتر عیان شود.

انتقاد به تجهیزات بدنسازی در ترکیه

وی با ابراز رضایت از شرایط اردویی تیم ملی شنا در ترکیه خاطرنشان کرد: روزانه دو جلسه تمرینی صبح و عصر در استخری مجهز و دارای سکوی استاندارد داریم. مکان بدنسازی تیم از نظر سخت افزاری تا حدی ضعیف است اما در مجموع شرایط اردویی قابل قبول به حساب می آید. البته دوست داشتیم شرایط مسابقه برایمان بیشتر بود چون از حضور در این رقابت‌هاست که اشراف بیشتر و کامل تری به شرایط ورزشکار حاصل‌می شود.

عبدلی با هماهنگی کادر فنی در آلمان تمرین می کند

سرمربی تیم ملی شنا با اشاره به اینکه متین سهران، مهرشاد افقری و هومر عباسی نفرات حاضر در اردوی ترکیه هستند، در مورد سامیار عبدلی و اینکه «تمرینات این شناگر به صورت شخصی در آلمان پیگیری می شود یا در هماهنگی با کادر فنی تیم ملی؟»، گفت: عبدلی بعد از مسابقات قهرمانی جهان با هماهنگی کادر فنی به آلمان رفت تا تمریناتش را همانجا پیگیری کند. او مربی مستقیم دارد اما به لحاظ تکنیکی در هماهنگی کامل با برنامه های تمرینی تیم ملی کار می کند.

معرفی گزینه های اعزامی به بازی های آسیایی

«در مجموع این چهار نفر برای اعزام به بازی های آسیایی گزینه هستند یا امکان دارد شناگر دیگری هم گزینه اعزام شود؟»، دیلانچیان در پاسخ به این پرسش گفت: اگر قرار بر استفاده کامل از سهمیه ها و اعزام چهار شناگر به بازی های آسیایی شد قطعا همین چهار نفر یعنی متین سهران، مهرشاد افقری، هومر عباسی و سامیار عبدلی را در ترکیب قرار خواهیم داد. کمیته فنی شنا ۳۱ خرداد را به عنوان آخرین زمان برای ثبت رکورد شناگران و تطبیق آن با حد نصاب تعیین شده، مشخص کرده بود. تا پایان این مهلت، این چهار ورزشکار ثبت بهترین نتایج را به خود اختصاص دادند.

جابه جایی رکورد در آمریکا ملاک نیست

وی درمورد علیرضا یاوری که اخیرا در آمریکا موفق به جابه جایی دو رکورد ملی شد و اینکه «چرا با وجود این رکوردشکنی، این ورزشکار شانسی برای اعزام به هانگژو ندارد؟»، گفت: همانطور بازه زمانی را برای ثبت رکوردها و ارزیابی آنها در نظر گرفته بودیم. عملکرد یاوری قطعا خوب بوده اما خارج از این بازه زمانی انجام شد.

تعیین ترکیب اعزامی به هانگژو تا نیمه شهریور

به گفته سرمربی تیم ملی شنا، ترکیب این تیم از حیث تعداد نفرات و اسامی آنها برای حضور در بازی های آسیایی نهایت تا نیمه شهریور مشخص می شود.

دلیل بازگشت زودهنگام از ترکیه

گالانچیان که این روزها دور از اردوی تیم ملی شنا و در تهران به سر می برد در مورد بازگشت زودهنگامش از ترکیه نیز یادآور شد: ۱۲- ۱۰ روز کنار ورزشکاران بودم و تمرینات شان را زیر نظر داشتم. بنابراین تصمیم به بازگشت گرفتم تا ادامه اردو زیر نظر محمدرضا کیانی دیگر عضو کادر فنی که مربی هومر عباسی هم است، پیگیری شود. با وی در تعامل و ارتباط هستم و وضعیت ملی پوشان را دنبال می کنم.

برنامه تمرینی ملی پوشان شنا تا زمان اعزام به هانگژو

سرمربی تیم ملی شنا در مورد برنامه تمرینی این تیم پس از بازگشت از ترکیه و پیش از اعزام به بازی های آسیایی گفت: ملی پوشان تا پایان مرداد در ترکیه پیگیر تمرینات شان هستند. بعد از بازگشت ۶ - ۵ روز استراحت خواهند داشت سپس از آنها رکوردگیری می شود، در تست آمادگی جسمانی آکادمی شرکت می کنند و تمرینات شان را تا زمان اعزام دنبال خواهند کرد.

دیدگاه‌ها