کد خبر : 1954874 | 13 مرداد 1402 ساعت 12:05 | 82.6K بازدید | 25 دیدگاه

اخراج سرمربی حریف ایران در انتخابی المپیک؛

رسمی: رونمایی از اولین قربانی لیگ ملت‌های والیبال

سرمربی تیم ملی والیبال کوبا بعد از یک‌ لیگ ملت‌های ناامید کننده از‌ کار برکنار شد.

رسمی: رونمایی از اولین قربانی لیگ ملت‌های والیبال

به گزارش "ورزش سه"، فدراسیون والیبال کوبا نیکولا ویوز سرمربی تیم ملی این کشور که توانست تیم ملی کوبا را با شکست ایران در بازی آخر لیگ ملت‌های والیبال در این تورنمنت نگه دارد، از سمتش برکنار کرد.

ویوز که از سال ۲۰۱۶  سرمربی تیم ملی کوبا شده بود، توانست این تیم را به لیگ ملت‌های والیبال برساند و پس از مدت‌ها در این تورنمنت به میدان برود. حالا با اخراج او در آستانه انتخابی المپیک این تیم با یک بحران جدید مواجه شده است.

گفته می‌شود بعضی از بازیکنان از نحوه تمرینات نیکولا ویوز رضایت نداشتند و یکی از دلایل برکناری او این موضوع بوده است. کوبا با تیم ملی والیبال ایران در انتخابی المپیک هم گروه است و باید دید این شوک برای کوبایی‌ها مثبت خواهد بود یا که خیر.

ویوز سال گذشته با تیم جاکارتا لاوانی اندونزی قهرمان لیگ برتر این کشور شده بود و شاید این فصل در لیگ امارات مربیگری کند.

دیدگاه‌ها