کد خبر : 1953878 | 08 مرداد 1402 ساعت 15:03 | 2.2K بازدید | 1 دیدگاه

تمرینات فشرده ملی‌پوشان بوکس در اردن

ملی‌پوشان بوکس ایران تمرینات فشرده‌ای را در اردوی مشترک با تیم ملی اردن برگزار می‌کنند.

تمرینات فشرده ملی‌پوشان بوکس در اردن

به گزارش"ورزش سه" و به نقل از فارس، بوکسورهای کشورمان روز سوم مردادماه راهی شهر "امان" شده‌اند و تمرینات مشترک خود را با تیم ملی اردن آغاز کرده‌اند. این تمرینات در کمپ تیم‌های ملی بوکس اردن در حال پیگیری است.  

این کمپ دارای امکانات مختلفی چون سالن تمرینی مناسب، سالن بدنسازی، خوابگاه و سالن غذاخوری است.

بوکسورهای کشورمان طبق برنامه‌ریزی انجام شده، روزی دو نوبت تمرین دارند که صبح‌ها تمرینات بدنسازی و عصرها نیز تمرینات بوکس و فنی برگزار می‌شود.

ملی‌پوشان کشورمان تمرینات سخت و فشرده خود را تحت نظر حسین نهرودی، همایون امیری و محمود نهتانی برگزار می‌کنند.

1677081

بوکس اردن در این سال‌ها پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته و علاوه بر رسیدن به مدال طلای آسیا در مسابقات جهانی گذشته نیز به نشان برنز رسیده ‌است.

بوکسورهای کشورمان که خود را برای حضور در بازی‌های آسیایی هانگژو آماده می‌کنند، با برنامه‌ریزی و تلاش‌های مسئولان فدراسیون، یک اردوی مشترک دیگر نیز خواهند داشت و در تورنمنت بوسنی نیز روی رینگ می‌روند.

دیدگاه‌ها