کد خبر : 1950673 | 23 تیر 1402 ساعت 19:31 | 30.6K بازدید | 14 دیدگاه

مدیرعامل سایپا: یک قدم هم از حق‌مان عقب نمی‌نشینیم؛

پرونده جدید فوتبال ایران در دادگاه عالی ورزش

مدیرعامل باشگاه سایپا می‌گوید پرونده شکایت از شمس آذر را به محاکم بین‌المللی خواهد برد.

پرونده جدید فوتبال ایران در دادگاه عالی ورزش

به گزارش "ورزش‌ سه"، مهدی حسینی پور مدیرعامل باشگاه سایپا در گفتگو با رسانه باشگاه سایپا با برشمردن آخرین وضعیت پرونده این باشگاه در خصوص شکایت از شمس آذر قزوین با تکرار حقانیت و مظلومیت باشگاه سایپا در مورد این پرونده گفت: به هیچ عنوان از حق قانونی خود در پرونده جعل بازیکن شمس آذر کوتاه نخواهیم آمد و سکوت کمیته محترم انضباطی را نوعی فرصت سوزی و اتلاف وقت به سود باشگاه شمس آذر قزوین می‌دانیم.

وی گفت: وقتی سخن از رای مصلحتی کمیته انضباطی به میان می‌آوریم به این علت است که طرح شکایت مشابه تیم‌های جوان‌نوین ساری، مهاجر نوین مشهد و مقاومت تهران که هر سه تیم بعد از اتمام فصل علیه تیم پاراگ تهران به علت استفاده از بازیکن غیر مجاز (سو استفاده از سند مجعول ) شکایت کردند و کمیته انضباطی نتیجه هر سه بازی رو تغییر داده است. حال چگونه ممکن است در پرونده‌ای کاملا مشابه رویه‌ای کاملا مجزا در نظر گرفته شود؟؟!!! 

ویدئو: 305516

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به عدم اعلام رای بصورت رسمی به باشگاه سایپا اشاره کرد و گفت: هنوز رای صادره به باشگاه سایپا ابلاغ نشده تا اقدامات لازم در جهت تجدید نظر خواهی صورت گیرد و‌ این اطاله دادرسی به چه علت است؟!

حسینی پور اظهار داشت: کمیته انضباطی در دادنامه منتشره در رسانه‌ها سخن از عدم وجود تکلیف به میان آورده‌اند و به ماده ۹۰ مقررات انضباطی استناد مینمایند در حالی که بند ماده ۱۶ مقررات انضباطی در صورت اطلاع از وقوع تخلف، کمیته انضباطی را مکلف به برخورد انضباطی نموده و به موجب قانون ماده ۸ مقررات انضباطی، حتی بر فرض محال اگر باشگاه هم بی اطلاع باشد باز هم تاثیری در عدم مسئولیت پذیری باشگاه ندارد. تمامی این موارد در حالی است که به موجب ماده ۵۱ مقررات مذکور تمامی ارکان فدراسیون خصوصا ارکان قضایی مکلف به رعایت اصل مهم یکپارچگی در تصمیمات و رعایت مقررات فیفا هستند. در مواقعی که رای در جایی یک سکوت و تناقص در انتهای قانون وضع شده وجود دارد، می‌بایست به اسناد بالادستی مراجعه شود و ما همه کارشناسان حقوقی فوتبالی و صاحب‌نظران را رجوع می‌دهیم به قوانین بالادستی و قوانین فیفا که فدراسیون‌های کشورهای مختلف را ملزم به استفاده و بهره برداری از این قوانین نموده‌اند. مانند ماده ۱۸ آیین نامه انضباطی فیفا که به تقلب در رقابت‌های فوتبال اشاره دارد، ماده ۲۱ همین آیین نامه در خصوص جعل و تحریف و ماده ۲۲ آیین نامه انضباطی فیفا که حجت را تمام می‌کند در خصوص بازیکنانی که محرومیت دارند.

1897941

او ادامه می‌دهد: اگر قرار است باشگاه داری بصورت حرفه‌ای در کشورمان عزیزمان ایران همیشه سربلند مانند سایر کشورها صورت گیرد دست اندرکاران محترم فدراسیون فوتبال بایستی قوانین را به شکلی تدوین، تبیین و مصوب نمایند که جای سکوتی در قوانین وضع شده و جود نداشته باشد و حق باشگاه‌ها تضییع نشود.

وی افزود: با عنایت به عدم اهراز اصالت دادنامه منتشره در رسانه‌ها توسط باشگاه سایپا و عدم وصول رای صادره برای ما امیدواریم در حالی که بند ماده ۱۶ مقررات انضباطی در صورت اطلاع از وقوع تخلف، کمیته انضباطی را مکلف به برخورد انضباطی نموده اساتید گران‌قدر ما در این کمیته به دور از هر مصلحتی رای دقیق و مناسبی درخصوص بزه و تخلف صورت گرفته صادر فرمایند. (جعل ، تقلب و تحریف)

1895199

مدیرعامل باشگاه سایپا در پایان گفتگو اشاره داشت: باشگاه سایپا یک باشگاه ریشه دار افتخار آفرین استعدادیاب، استعدادپرور، قهرمان ساز و قهرمان پرور است و این باشگاه با تاریخچه مشخص همواره در خدمت جامعه ورزش کشور، به ویژه فوتبال بوده و نگاه مسئولان این باشگاه جز حق طلبی و احیا و احقاق حقوق حقه این باشگاه چیز دیگری نیست ضمن اینکه باور ما این است که حق گرفتنی است و تا آخرین توان در محاکم قضایی و نظارتی مرتبط با فوتبال پیگیر حقمان خواهیم بود و یک قدم نیز عقب نشینی نخواهیم کرد.

دیدگاه‌ها