کد خبر : 1950603 | 23 تیر 1402 ساعت 12:41 | 93.7K بازدید | 43 دیدگاه

درویش: به خاطر رادوشویچ در مرز سکته هستم!

مدیر عامل پرسپولیس می‌گوید قسط طلب رادو جور شده اما مشکل انتقال دارند.

درویش: به خاطر رادوشویچ در مرز سکته هستم!

به گزارش "ورزش سه"، قرارداد گزاف با رادوشویچ در دوره‌های مدیریت گذشته سبب شده که رضا درویش وظیفه پرداخت اقساط این طلب را داشته باشد و حالا پرسپولیس اگر تا ساعت آینده ۲۰۰ هزار یورو به حساب گلر کروات سابق خود نریزد همین رقم جریمه خواهد شد.

درویش در این خصوص بیان کرد: من ۴۸ساعت است در حال سکته هستم! پول رادوشویچ که ۲۰۰ هزار یورو است باید به حساب ایشان برود و اگر تا شنبه انجام نشود ۲۰۰هزار یورو جریمه می‌شویم! نمی‌گویند این ۸۵۰هزار یورویی که بر من تحمیل شده را از کجا باید بیاورم بدهم.

او در مورد پرداخت به رادوشویچ ادامه داد: اولین قسط ۲۵۰هزارتا بود و بعدی ۲۰۰ هزارتا و این را بدهیم چند ماه دیگر یک ۲۰۰ هزارتای دیگر باید بدهیم. ما مشکل انتقال داریم؛ پول را جور کردم اما تا انتقال بدهیم خیلی سخت است. ما دو سه تا دوست داریم و انقدر برای امانت گرفتن از آنها مراجعه کردیم خسته شدیم.

دیدگاه‌ها