کد خبر : 1950427 | 22 تیر 1402 ساعت 13:57 | 118.9K بازدید | 33 دیدگاه

قربانزاده ساکت را تهدید کرد

سپاهان برای خرید شش مهاجم در محکمه!

باشگاه سپاهان باید فهرست قراردادهایش را امسال به صورت شفاف اعلام کند.

سپاهان برای خرید شش مهاجم در محکمه!

به گزارش "ورزش سه" حسین قربانزاده، رئیس سازمان خصوصی‌سازی، چند ماهی است در متن اخبار و حواشی فوتبال ایران قرار گرفته است. او این روزها بیش از هر چیز از سوی هواداران استقلال تحت فشار قرار گرفته که نقشش را در شرایط بحرانی تیمشان پررنگ می‌دانند. با این وجود و با توجه به اینکه طی سال‌های اخیر قراردادها و هزینه باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال تاحدودی به صورت شفاف رسانه‌ای شده این جو هم وجود دارد که باشگاه‌هایی مثل سپاهان نیز اقدام به انتشار مبالغ قراردادها و هزینه‌کردشان بکنند. قربانزاده که درکلاب هاوس صحبت می‌کرد با اشاره به خریدهای جدید سپاهان برای محمدرضا ساکت خط و نشان کشید.

1892886

اصرار بی حد و حصر دارم‌ به آقای تاج هم گفتم. همه باشگاه‌ها و بخصوص دو تا باشگاه همه قراردادها، آپشن و پایه آپشن عملیاتی شده باید فرد به فرد افشا کنند. پارسال می‌خواستیم این کار را بکنیم، گفتند فرد به فرد نه، اما امسال انجام خواهیم داد. از سپاهان هم که امروز حسابرسی ویژه‌اش تایید شد همین‌طور. در دوازده بند حسابرسی انجام می‌شود که چگونه دارد این هزینه‌ها را تسویه می‌کند. در خبرها دیدید باشگاه سپاهان شش تا فوروارد می‌گیرد با هزینه کلان که باید پاسخ بدهد. 
اینها در حسابرسی ویژه باید مشخص شود. طبیعتا  سپاهان در لیست واگذاری ما نیست، اما این دو باشگاه که هستند افشای قراردادها با قیمت پایه با آپشمن عملیاتی شده در فصل گذشته و فصل جدید قرارداد و آپشن که نباید بیشتر از 20 درصد باشد باید بصورت شفاف و فرد به فرد اعلام شود.

دیدگاه‌ها