پشتوانهسازی برای سپکتاکرا
کسب کرسی بینالمللی اتفاق بزرگی بود
رئیس انجمن سپک تاکرا ایران ضمن تشریح عملکرد این انجمن در سال گذشته، ابراز امیدواری کرد با اجرای برنامههای جدید، این رشته بتواند به موفقیتهایش در رویدادهای داخلی و خارجی ادامه دهد.
به گزارش ، سپک تاکرا ایران که در چند سال درگیری جهان با ویروس نتوانسته بود حضور پررنگ و تاثیرگذاری در مسابقات و رویدادهای بین المللی داشته باشد، در سال ۱۴۰۱ با حضور در چند رویداد به مسیر موفقیت برگشت و توانست چند عنوان قابل اعتنا را برای ورزش ایران به ارمغان بیاورد.
سپک تاکرا که یکی از انجمن های زیر مجموعه فدراسیون های انجمن های ورزشی است، با وجود قدمت و سابقه ای که در ایران دارد، برای رسیدن به شرایط مطلوب و درخشش در آسیا و جهان، به حمایت بیشتری نیاز دارد چرا که ورزشی مهیج و تماشاگر پسند است.
سهراب آزاد رئیس انجمن سپک تاکرا در گفتگو با به تشریح عملکرد این رشته در سال گذشته پرداخت و تاکید کرد که پس از چند سال درگیری با ، سپک تاکرا ایران توانست سال گذشته را با اتفاقات مثبت سپری کند.
وی با تاکید بر این که سیاست گذاری انجمن سپک تاکرا فعالیت در دو بخش بانوان و آقایان به طور موازی است گفت: برای داشتن تیم ملی قدرتمند در بخش آقایان و بانوان، مسابقات قهرمانی کشور را انتخابی تیم ملی قرار دادیم و در شهرهای مراغه و زنجان این رویداد را برگزار کردیم.
وی ادامه داد: برای حضوری آبرومند در مسابقات جهانی چندین اردوی آماده سازی را در کرمانشاه و تهران برگزار کردیم تا تیم ملی بتواند با آمادگی بالا در مسابقات جهانی که به میزبانی تایلند برگزار شد، شرکت کند.
رئیس انجمن سپک تاکرا با اشاره به برنامه ریزی و هدف گذاری این انجمن برای پشتوانه سازی تیم ملی بزرگسالان ادامه داد: برای این که بتوانیم تیم ملی قدرتمندی در رده بزرگسالان داشته باشیم، توجه به تیم زیر ۲۳ سال را در اولویت قرار دادیم و چندین اردوی آماده سازی و تدارکاتی را برای این تیم در گنبد، رشت و کرمانشاه برگزار کردیم و در نهایت این تیم را به مسابقات جهانی تایلند اعزام کردیم.
سهراب آزاد با اشاره به فعالیت هایی که در بخش بانوان صورت گرفته است نیز گفت: از آنجایی که تیم ملی سپک تاکرا بانون ایران باید در مسابقات جهانی حضور پیدا می کرد، سه اردوی آماده سازی برای این تیم در شهرهای رفسنجان، چمستان و اراک برگزار کردیم.
وی ادامه داد: در بخش پشتوانه سازی برای تیم ملی بزرگسالان، تیم زیر ۲۳ سال را به چند رویداد و مسابقه اعزام کردیم که مهمترین آن جام جهانی در کره جنوبی بود که تیم ایران نیز حضور داشت.
رئیس انجمن سپک تاکرا با بیان این که اردوی مشترکی را هم با تیم ملی عراق در تهران برگزار کردیم به مسابقات جایزه بزرگ انزلی نیز اشاره کرد و گفت: مسابقات جایزه بزرگ انزلی با حضور ۱۲ تیم برگزار شد تا سال پرکار انجمن با این مسابقات به پایان برسد.
آزاد به فعالیت های بین المللی این انجمن هم اشاره کرد و گفت: رئیس فدراسیون آسیایی سپک تاکرا در سفر به ایران دیدارهایی با مقامات و مسئولان ورزش ایران داشت و مذاکراتی هم برای برگزاری مسابقات بین المللی به میزبانی ایران داشت.
وی ادامه داد: امضای سند همکاری با فدراسیون سپک تاکرا عراق جهت برپایی اردوهای مشترک و اعزام مربیان به این کشور در دو بخش آقایان و بانوان از جمله دستاوردهای حضور رئیس سپک تاکرا عراق در تهران بود.
سهراب آزاد به موفقیت های تیم های ملی سپک تاکرا ایران در میادین بین المللی نیز اشاره کرد و گفت: در مسابقات جهانی تایلند توانستیم به سه مدال (یک طلا و دو نقره) در دویژن A مسابقات جهان در بخش آقایان دست پیدا کنیم.
وی تاکید کرد: تیم ملی سپک تاکرا بانوان ایران هم در مسابقات جهانی تایلند شرکت کرد و تیم جوانان نیز با هدف پشتوانه سازی برای تیم بزرگسالان در مسابقات جهانی شرکت کرد. تیم جوانان در مسابقات جام جهانی که به میزبانی کره جنوبی برگزار شد به دو مدال نقرهدست پیدا کرد.
رئیس انجمن سپک تاکرا ایران که نایب رئیس فدراسیون آسیایی این رشته نیز هست به کسب کرسیهای بین المللی این رشته نیز اشاره کرد و گفت: در اجلاس فدراسیون جهانی که در تایلند برگزار شد کرسی قائم مقامی هیات رئیسه ISTAF را تا سال ۲۰۲۴ به خود اختصاص دادم. همچنین علی فولادی راد کرسی مدیر اجرایی هیات رئیسه ISTAF را در جلسه فدراسیون جهانی تا سال ۲۰۲۴ به خود اختصاص داد.
سهراب آزاد ادامه داد: عضویت یلدا قاسمی در کمیته بانوان فدراسیون جهانی تا سال ۲۰۲۴ از دیگر دستاور انجمن سپک تاکرا در بخش بین الملل بود. ضمن این که بنده در مسابقات سی گیمز (جنوب شرق آسیا) به عنوان ناظر فنی فدراسیون آسیایی حضور داشتم. همچنین به همراه علی فولادی راد دبیر انجمن سپک تاکرا در مسابقات جام جهانی کره جنوبی به عنوان ناظر فنی حضور داشتیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: رسیدن به این موفقیت و تداوم آنها بدون تلاش و حمایت های خانواده سپک تاکرا میسر نبود و نیست. امیدوارم بتوانیم در آینده با عملکرد بهتر روند موفقیت در این رشته را ادامه دهیم.