کد خبر : 1921088 | 26 فروردين 1402 ساعت 11:27 | 9.2K بازدید | 3 دیدگاه

زنگ بیدار باش با صدای بلند به کشتی آزاد

رقابت‌های قهرمانی آسیا در آستانه قزاقستان، شوک بزرگی به جامعه کشتی وارد کرد، شوکی که می توان از آن استفاده مطلوب کرد.

زنگ بیدار باش با صدای بلند به کشتی آزاد

به گزارش "ورزش سه "، آخرین دوره رقابت‌های قهرمانی جهان برای ایران در سال 2022در بلگراد صربستان  دوطلا، سه نقره و دو برنز با 150 امتیاز تیمی به ارمغان آورد تا ایران بعد از آمریکای 198 امتیازی با 150 امتیاز بالاتر از ژاپن که 70 امتیاز کسب کرده بود در جایگاه دوم جهان قرار گیرد. عنوانی که در غیاب روسیه هم با توجه به حضور 5 نماینده ایران در فینال عنوان مناسبی ارزیابی شد. یک سال قبل از آن رقابت‌ها در رقابت‌های قهرانی جهان  اسلو نروژ علی‌رغم حضور روسها سه مدال طلا ، سه نقره و یک برنز ره آورد ایران از رقابت‌های قهرمانی جهان و عنوان سوم تیمی با 163 امتیاز بعد از روسیه 173 و آمریکای 165 امتیازی بود. عناوینی که نشان می‌داد ایران راه برگشت به سکوهای بالای تیمی در قهرمانی جهان را دوباره پیدا کرده و شاگردان درستکار در صورت حمایت و هدایت مناسب می‌توانند المپیک پر مدالی را برای ایران در پاریس 2024 رقم بزنند.

همه این مدال‌ها و نمایش خیره کننده تیم فرنگی ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا در قزاقستان که با کسب 5 مدال طلا و دریافت هشت مدال بود، انتطارات را از آزادکاران ایران زیاد کرد. حضور رحمان عموزاد، علیرضا کریمی، امیررضا معصومی، مرتضی گلیچ ، علریضا سرلک و دیگر ملی پوشان که عناوین زیادی در رقابت‌های رده‌های سنی و حتی بزرگسالان داشتند و سابقه 29 بار قهرمانی آسیا ایران از 35 دوره برگزاری این رقابت‌ها و درخشش کشتی گیران ایران در رقابت‌های جهانی در دو سال گذشته همه را به قهرمانی ایران در این مسابقات علی‌رغم عدم حضور چهره‌های مطرح امیدوارکرده بود، ولی تشک های آستانه در شهر قزاقستان نتایج دیگری در این بازی ها رقم زد.

1852419

حضور کشتی گیرهای روسی الاصل در تیم بحرین، آمادگی بالای ملی پوشان کشور میزبان به همراه تیم باانگیزه ژاپن و حضور خوب تیم های مغولستان، هندوستان، چین و ازبکستان شرایط را به قدری برای تیم ما سخت کرد که رقابت‌ها تنها با یک طلا و یک نقره و سه برنز برای ایران و کسب رتبه سومی با 124 امتیاز به پایان برسد. حذف 5 کشتی گیر ما و اختلاف امتیاز وحشتناک قزاقستان که با 179 امتیاز قهرمان شد و نایب قهرمانی ژاپن با 129 امتیاز درحالی که آنها در رقابت های قهرمانی جهان در بلگراد در برابر 150 امتیاز ما تنها 70 امتیاز کسب کرده بودند نشان داد کشتی آسیا به حرکت شتابان خود در حال ادامه دادن است و روزهایی که تیم دوم و حتی سوم ایران به راحتی قهرمان آسیا می‌شدند سپری شده است.

اینکه کشتی گیران ایران در طول رقابت‌ها بعضی از نتایج را در ثانیه‌های پایانی از دست می دادند و یا خیلی راحت فن های 4 امتیازی از رقبای خود می خوردند و حتی تعدادی از آنها یک دقیقه پایانی را با  نفس های به شمارش افتاده به کشتی ادامه می دادندنیاز به واکاوی و بررسی مجدد شرایط آماده شدن انها برای رقابت‌ها دارد.

نکته  مهمی که کشتی ایران از این بازی‌ها بدست آورد را باید به فال نیک گرفت، باید علاوه بر نطارت بر ایجاد شرایط مناسب سخت افزازی در فدراسیون ( برکسی پوشیده نیست کمپ تهیه شده فدراسیون در ورزشگاه آزادی و یا بازسازی ورزشگاه شهدای هفتم تیر دو اقدام ارزشمند، قابل تقدیر و ماندگار فدراسیون است) به نحوه انتخاب ملی پوشان در رقابت‌های مهم آسیایی و جهانی به صورت ویژه نگاه کرد. تورنمنت‌های مهمی در سطح آسیا و جهان برگزار می‌شود که می‌توان کشتی گیران مستعد را به آن تورنمنت‌ها اعزام کرد، ولی پیراهن تیم ملی را باید به کسانی داد که از 29 دوره قهرمانی پیشکسوت‌ها دفاع کنند. چرخه انتخابی تیم ملی را دوباره بازنگری کرد و از همه مهمتر با تیمی پای به رقابت‌های مهم گذاشت که بتوانند از سابقه بزرگ ایران در این رشته در آسیا دفاع کنند.

دیدگاه‌ها