دبیر به گزینه ایدهآلش رسید، خادم گزینه جدید معرفی کرد
بحث داغ بر سر یک صندلی کلیدی در کشتی
بعد از ناکامی فدراسیون کشتی در دو سال اخیر برای تصاحب یک کرسی موثر در اتحادیه جهانی کشتی، این روزها بحث بر سر معرفی کاندیدای جدید داغ است.
به گزارش "ورزش سه"، شاید یکی از نقدهای وارده به مدیریت علیرضا دبیر در 4 سال اخیر عدم تصاحب یک کرسی در هیئت رئیسه اتحادیه جهانی است. این کرسی که در دوران مدیریت رسول خادم به دست آمده بود، با استعفای او از این سمت و همچنین کنار رفتنش از فدراسیون کشتی به راحتی از دست رفت و حالا چند سالی است ایران به عنوان یکی از قدرتهای بزرگ کشتی جهان، نقشی در تصمیمگیریهای کلان کشتی دنیا ندارد.
در ابتدا حمید سوریان برای حضور در انتخابات معرفی شد که در آخر بدون شرکت در انتخابات انصراف داد و سال گذشته نیز علیرضا دبیر در انتخابات شرکت کرد و راهی به هیئت رئیسه اتحادیه جهانی پیدا نکرد.
علیرضا دبیر اخیرا در اظهارنظری که در خصوص برنامه فدراسیون کشتی برای رفع خلا یک کرسی موثر بینالمللی داشته، از معرفی یک گزینه جدید خبر داده و نام عبدالمهدی نصیرزاده را به عنوان جدیترین گزینه برای این پست عنوان کرده است. نصیرزاده که هم اکنون رئیس فدراسیون بدنسازی است، در این فدراسیون توانسته صاحب یک کرسی موثر در هیئت اجرایی فدراسیون جهانی بدنسازی شود. اما او که به عنوان عضو هیئت رئیسه فدراسیون کشتی نیز فعالیت میکند، از نظر علیرضا دبیر با توجه به تسلط به زبان انگلیسی و قدرت لابی بالا میتواند صندلی متعلق به ایران در اتحادیه جهانی را احیا کند.
اما امیررضا خادم، قهرمان اسبق کشتی جهان و المپیک شب گذشته در یک پست اینستاگرامی به این موضوع پرداخت و از علیرضا حیدری به عنوان یک گزینه مناسب برای کاندیداتوری جهت شرکت در انتخابات هیئت رئیسه اتحادیه جهانی نام برد.
به همین بهانه با عبدالمهدی نصیرزاده تماس گرفتیم تا از برنامههای او در خصوص حضور احتمالی در انتخابات هیئت رئیسه اتحادیه جهانی در سال 2024 میلادی باخبر شویم. نصیرزاده در این رابطه به "ورزش سه" گفت: "از لطف همیشگی آقای دبیر به بنده تشکر میکنم. از نظر من با یک برنامهریزی مناسب میتوانیم سال آینده صاحب یک کرسی کلیدی در اتحادیه جهانی شویم. کسب کرسیهای بینالمللی در کشتی میتواند یکی از راهکارهای کم هزینه و تاثیرگذار برای توسعه تعاملات بینالمللی و توفیقات بیش از پیش کشتی در عرصه بینالمللی باشد. امروزه کسب کرسی در اتحادیه جهانی کشتی تبدیل به یک فن و دانش شده است و نبود استراتژی برنامهای مشخص در احراز کرسیهای بینالمللی، عدم شناسایی افراد کلیدی و عدم حضور در مجامع مختلف از جمله مهمترین نقاط ضعفی بوده که باعث شده در سالهای اخیر نتوانیم به یک کرسی تاثیرگذار دست پیدا کنیم."
وی در ادامه عنوان کرد: " کسب کرسیهای موثر در اتحادیه جهانی کشتی یک موضوع مهم ملی و نیازمند همکاری ارگانهایی همچون وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و وزارت امورخارجه است. کسی که برای عضویت در مجامع بینالمللی از سوی کشورمان معرفی میشود، باید فردی همسو با دولت و از حمایت همهجانبه دستگاههای دیپلماسی داخلی برخوردار باشد. به نظر میرسد یکی از موضوعاتی که منجر به استعفا خادم از هیئت رئیسه اتحادیه جهانی کشتی شد، شاید این عامل باشد. البته که من اعتقاد دارم تا قبل از این کسانی که از ایران در عضویت هیئت رئیسه اتحادیه جهانی بودند، نتوانستند آنطور که باید و شاید از نفوذ خود استفاده کرده و قدمهای بزرگی را به سود کشتی ایران بردارند. گرفتن میزبانی مسابقات بزرگ و معتبر بینالمللی و حل چالش عدم رویارویی با نمایندگان رژیم اشغالگر قدس میتواند از جمله همین موارد باشد. البته که فارغ از بحث معرفی بنده برای کسب کرسی در اتحادیه جهانی کشتی، به طور کلی شش عامل ارتباطی، مدیریتی، حرفهای، اجتماعی و فرهنگی، سیاسی و اقتصادی میتواند شرایط لازم برای تصاحب کرسیهای بینالمللی در اتحادیه جهانی کشتی را فراهم آورد."