تفاوتی که متوجه نشدیم
کمیته انضباطی: ساپینتو، کمیته اخلاق: یحیی!
رکن های قضایی فدراسیون فوتبال به نظر میرسد، برخورد جالبی را با تخلفات مربیان دو تیم استقلال و پرسپولیس در کنفرانسهای خبری در پیش گرفته اند.
به گزارش "ورزش سه"، یکی از اعتراضات باشگاه استقلال به رای محرومیت 4 جلسه ای ریکاردو ساپینتو و هم چنین جریمه نقدی 10 درصدی این مربی این بود که رسیدگی به تخلفات مربی در کنفرانس خبری بر عهده کمیته اخلاق است نه کمیته انضباطی. از ابتدا هم مقرر شده بود، کمیته انضباطی تنها به تخلفاتی رسیدگی کند که داخل زمین رخ میدهد و رسیدگی به تخلفات خارج از مستطیل سبز برعهده کمیته اخلاق باشد. حتی رسیدگی به درخواستهای مالی بازیکنان، مربیان و حتی باشگاهها هم از کمیته انضباطی سلب و به کمیته وضعیت محول شده است تا کمیته انضباطی با تمرکز بیشتری به تخلفات روی داده در زمین فوتبال رسیدگی کند.
به نظر میرسد، اعتراض باشگاه استقلال به این موضوع درست است چرا که روز گذشته یحیی گل محمدی به خاطر ارتکاب تخلف شبیه به ریکاردو ساپینتو از سوی کمیته اخلاق احضار شده است. البته در مورد شدت و حدت خطاها این رکنهای قضایی فدراسیون فوتبال هستند، تصمیم میگیرند اما یحیی گل محمدی به همین بهانه ای به کمیته اخلاق احضار شد که ریکاردو ساپینتو از سوی کمیته انضباطی با محرومیت 4 جلسه ای و جریمه نقدی 10 درصدی مواجه شد. یعنی ایراد صحبت های غیر متعارف در کنفرانسهای خبری. بماند که زمان احضار یحیی گل محمدی به کمیته اخلاق روز بازی با سپاهان است و گویی تقویم مسابقات لیگ برتر از نظر اعضای این کمیته زمانی که دست به احضار ارکان تیمها میزنند، مهم نیست!
دوگانگی در برخورد با تخلفات بدون شک موضوع جالب توجهی نیست. اگر رسیدگی به تخلفات مربی در کنفرانس خبری بر عهده کمیته انضباطی است یحیی گل محمدی هم باید توسط کمیته انضباطی دعوت شود یا اگر در رسیدگی به تخلفات ریکاردو ساپینتو اشتباهی صورت گرفته و این پرونده باید از سوی کمیته اخلاق مورد بررسی قرار گیرد، این رویه باید اصلاح شود و کمیته انضباطی میتواند با صدور موقت رسیدگی به این تخلف را به کمیته اخلاق محول کند. دوگانگی در برخورد حتی اگر آرایی که صادر میشود، کاملا درست و منطبق بر قانون باشد، اعتراض باشگاهها را به همراه خواهد داشت و این موضوعی است که باید به طور جدی مورد توجه فدراسیون فوتبال قرار گیرد.