کریستیانو رونالدو در هتل بتیس در ریاض (عکس)
کریستیانو رونالدو شب گذشته میهمان ویژه اردوی رئال بتیس در ریاض بود.
![کریستیانو رونالدو در هتل بتیس در ریاض (عکس)](https://news-cdn.varzesh3.com/pictures/2023/01/11/C/dxytqv0t2.jpg?w=800)
به گزارش "ورزش سه"، رئال بتیس از روز گذشته و برای حضور در سوپرجام اسپانیا در ریاض عربستان حضور دارد. بتیس فردا شب باید در نیمه نهایی این رقابت ها برابر بارسلونا قرار بگیرد و در صورت پیروزی، با برنده دیدار رئال مادرید و والنسیا دیدار خواهد کرد.
![1790370](https://news-cdn.varzesh3.com/pictures/2023/01/11/C/3o1x1n2r.jpg?w=586)
شب گذشته کریستیانو رونالدو به هتل بتیسیها رفت و هدف او دیدار با همتیمیاش در تیم ملی پرتغال یعنی ویلیام کاروالیو بود. کاروالیو چند فصلی است که برای بتیس بازی می کند و در تیم ملی پرتغال نیز 80 بازی ملی دارد که تقریبا در اکثر آنها کنار رونالدو به میدان رفته است. او شب گذشته عکسی از خود و رونالدو در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد تا مشخص شود که فوق ستاره جدید النصر در هتل رئال بتیس حضور دارد.
![1790371](https://news-cdn.varzesh3.com/pictures/2023/01/11/C/fqc4jomm.jpg?w=791)
رونالدو اخیرا با قراردادی نجومی با النصر عربستان قراردادی دو سال و نیمه بست. جالب اینکه اولین گل دوران حرفه ای رونالدو برابر رئال بتیس بود. او در 17 سالگی و زمانی که برای اسپورتینگ لیسبون بازی می کرد، در یک بازی دوستانه مقابل بتیس از دقیقه 70 وارد زمین شد و توانست گلزنی کند و کمک کرد اسپورتینگ 3-2 برنده شود. رونالدو را در آن زمان کسی نمی شناخت اما یک سال بعد او با انتقال به منچستریونایتد تبدیل به چهرهای جهانی شد.