کد خبر : 1853856 | 25 آبان 1401 ساعت 16:50 | 7.5K بازدید | 3 دیدگاه

ذوب‌آهن در آرامش اصفهان استارت زد (عکس)

دور جدید تمرینات تیم ذوب‌آهن از این هفته آغاز شده است.

ذوب‌آهن در آرامش اصفهان استارت زد (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، شاگردان مهدی تارتار که هفته یازدهم با پیروزی 5-1 مقابل نفت مسجدسلیمان، به استقبال تعطیلات رفتند، حالا با روحیه بالا و در آرامش اصفهان تمرینات خود را آغاز کرده‌اند.

اگرچه بیش از یک ماه تا شروع دوباره لیگ برتر باقی‌مانده اما ذوب آهن همچون ابتدای فصل تمرینات خود را زودهنگام آغاز کرده و قصد دارد سریعتر آماده حضور در میادین برای دیدار هفته دوازدهم بشود.

ذوب‌آهن هفته پس از جام جهانی به مصاف آلومینیوم خواهد رفت که باتوجه به اختلاف سه امتیازی دو تیم این دیدار از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود.

سبزپوشان اصفهانی در یک ماه آینده اردوی خارجی نخواهند داشت اما با برنامه ریزی کادرفنی و با ملاحظات بودجه باشگاه، در نظر دارند تا به بهترین شکل آماده حضور در لیگ برتر شوند و بازیهای تدارکاتی نیز برگزار خواهند کرد.

1764027
1764028
1764029

دیدگاه‌ها