لیگ برتر و ۱۰ ست جذاب در این دو بازی!
تیمهای شهرداری گنبد و ایفاسرام اردکان در جدالی خانگی و پنج سته موفق به شکست حریفان خود در هفته نهم لیگ برتر مردان شدند.

به گزارش "ورزش سه"، هفته نهم مسابقات والیبال قهرمانی باشگاههای برتر مردان ایران امروز (یکشنبه 22 آبان با هفت دیدار در شهرهای ارومیه، گرگان، گنبد، تهران، اردکان، سیرجان و رشت پیگیری شد.
در ششمین مسابقه هفته نهم لیگ برتر دو تیم شهرداری گنبد و مس رفسنجان در سالن المپیک گنبد به مصاف یکدیگر رفتند.
گنبدیها در این مسابقه سه بر دو به پیروزی رسیدند و پنجمین برد خود را به دست آوردند و 13 امتیازی شدند.
مسیها در ستهای اول و دوم 25 بر 14 و 25 بر 21 به پیروزی رسیدند و یک امتیاز از این مسابقه کسب کردند، اما در ستهای سوم تا پنجم به ترتیب با امتیازهای 25 بر 21، 25 بر 18 و 15 بر 13 نتیجه را واگذار کردند.
در آخرین دیدار هفته نهم لیگ برتر مردان تیم ایفاسرام اردکان میزبان نارنجیپوشان سایپا بود و سه بر دو به پیروزی رسید تا چهارمین برد خود را به دست آورد.
تیم سایپا در ستهای دوم و چهارم این مسابقه 25 بر 23 و 25 بر 22 به پیروزی رسید و یک امتیاز به دست آورد، اما در ستهای اول، سوم و پنجم نتیجه را با امتیازهای 25 بر 23، 25 بر 14 و 15 بر 11 واگذار کرد.
این مسابقه 151 دقیقه طول کشید و احمدرضا میرحسینی از سایپا و رضا عابدینی از ایفاسرام کارت قرمز دریافت کردند. همچنین عادل غلامی از سایپا در این دیدار کارت زرد از داور اول گرفت.