کد خبر : 1842479 | 15 شهریور 1401 ساعت 22:02 | 7.8K بازدید | 0 دیدگاه

دیدار طیبی با سفیر ایران در اسپانیا(عکس)

کاپیتان تیم ملی فوتسال دیداری با سفیر ایران در اسپانیا انجام داد.

دیدار طیبی با سفیر ایران در اسپانیا(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، حسین طیبی که اخیرا با باشگاه پالمای اسپانیا قرارداد بسته و پس از دو سال تصمیم به جدایی از بنفیکا گرفته، قبل از شروع فصل جدید لیگا ناسیونال، به سفارتخانه ایران در اسپانیا رفت.

این ستاره فوتسال ایران که پس از چهار سال بازی در غیرت قزاقستان و دو فصل عضویت در بنفیکای پرتغال، یک ماه است در تمرینات پیش‌فصل پالمای اسپانیا حضور دارد، در مادرید دیداری با سفیر ایران داشت.

1742616

حسین طیبی برای انجام کارهای شخصی به سفارتخانه ایران در اسپانیا رفت و حسن قشقاوی، سفیر ایران نیز از او میزبانی کرد و در پایان این دیدار هم، این فوتسالیست پیراهن پالما را به وی اهداء کرد.

طیبی که در دیدارهای تدارکاتی پیش‌فصل پالما عملکرد خوبی داشته، پس از قهرمانی و نایب‌قهرمانی‌های متعدد همراه غیرت قزاقستان و بنفیکای پرتغال، امیدوار است در پالمای اسپانیا نیز عملکرد موفقی ارائه کند.

دیدگاه‌ها