در واکنش به تماسهای رسمی و غیررسمی
پاسخ منفی علی دایی به جانشینی اسکوچیچ
خیلی دل و جرات و بهتر است بگوییم نفس قوی میخواهد که به صندلی مربیگری تیم ملی نه بگویی. آن هم در جام جهانی که مهمترین آوردگاه فوتبال است.
به گزارش "ورزش سه"، در این برهه از زمان که مصوبه کمیته فنی رای به اخراج اسکوچیچ داده است خیلی از مربیان داخلی و خارجی منتظر تماس از سوی فدراسیون فوتبال هستند تا هدایت تیم ملی را برعهده بگیرند؛ چرا که پای تیم ملی فوتبال ایران در میان است. به نوعی هدایت این تیم از مرحله گروهی یک کارنامه قابل توجه و تاریخی برای مربی و تیم خواهد بود، اگر هم صعود نکند چیزی از دست نداده چراکه تا به امروز موفق به صعود از مرحله گروهی نشده است.
اما علی دایی به راحتی به این پیشنهاد نه گفت. بعد از مصوبه کمیته فنی تماس های رسمی و غیر رسمی زیادی با علی دایی برای قرار گرفتن روی صندلی اسکوچیچ شد اما مرد پرآوازه فوتبال ایران گفت نه، یک کلمه و تمام.
دلیل چیست؟ آیا او آمادگی ذهنی لازم برای هدایت تیم ملی ندارد؟ آیا علی دایی اخراج اسکوچیچ که تیم ملی را با اقتدار به جام جهانی رهنمون کرد، دور از معرفت میداند؟ آیا او مربیان دیگری را شایستهتر از خود برای جانشینی اسکوچیچ می داند؟ دلیل هر چه باشد رد این پیشنهاد سخت بود. سختتر از بله گفتن.
شاید هم علی دایی بعد از برخوردی که در باشگاه سایپا با او شد و موجب شائبه ممنوع الکاری او شد، قید ادامه مربیگری در فوتبال ایران را زد و خیال مربیگری ندارد. به نظر می رسد از اینکه در حاشیه فوتبال قرار دارد و به زندگی شخصی خود می پردازد راحتتر است. به هر صورت علی دایی در فوتبال و به خصوص در دوران بازیگری با تلاش و اراده به هر آنچه که می خواست دست یافت. شاید آنچه که اکنون ما برای او متصور هستیم؛ مثل ریاست فدراسیون فوتبال و یا سرمربیگری تیم ملی، خواستههای او نباشند.
شاید حق با علی دایی است. برخی مواقع صلاح در نه گفتن و رد برخی از پیشنهادات است. البته باید به این نکته هم اشاره کرد که علی دایی حضور روی صندلی سرمربیگری تیم ملی را هم تجربه کرد و در نهایت اخراج شد. آنچه که مسلم است علی دایی برای این نه گفتن دلایل خاص و منطقی خود را دارد که بدون شک قابل احترام است.