برگی از تاریخ؛
تیری آنری مانع قهرمانی ایران با ستارههایش (عکس)
جوانیهای تیری آنری در تیم ملی فوتبال نیروهای مسلح فرانسه مانع قهرمانی یکی از پرستارهترین تیمهای ایرانی در رقابتهای سیزم شد.

به گزارش "ورزش سه "، حضور ستارههای بزرگ فوتبال ایران در تیم تحت هدایت مجید جلالی در رقابتهای ارتشهای جهان در سال 1995 میلادی ایران را به فینال این رقابتها در خاک ایتالیا رساند.
حضور بزرگانی چون علی دایی، کریم باقری، صادق ورمزیار، هاشم حیدری، مهدی پاشازاده، علیرضا منصوریان، علی چینی، حمید مطهری، افشین پیروانی، سیدمهدی ابطحی، هادی طباطبایی، علی مقدسی و دیگر بازیکنان در زمانیکه آجورلو مدیریت فوتبال نیروهای مسلح را بهعهده داشت، فوتبال ایران را به فینال این رقابتها که در آن سالها در جهان فوتبال جدی گرفته میشد، رساند. حریف ایران در دیدار فینال تیم ارتش فرانسه بود که از ستارهای جوان به نام تیری آنری در ترکیب خود استفاده میکرد.
این بازی در پایان با یک گل به سود فرانسویها به پایان رسید و زننده گل کسی نبود جز تیری آنری، ستاره سالهای آینده فوتبال که سه سال بعد در کنار تیم فرانسه به قهرمانی جهان هم رسید.
روزنامه ابرار ورزشی در آن روزها با به تصویر کشیدن عکس بازیکنان آن تیم، از رسیدن ایران به فینال رقابتها در صفحه اول خود خبر داده است. فینالی که سرانجام خوشی برای ایران نداشت.
