امیدواریم نفت رتبه تکرقمی بگیرد؛
باقری: دِین داشتم و در نفت ماندم
مدافع نفت مسجدسلیمان ابراز امیدواری کرد تیمش در فصل جدید بتواند به رتبه تکرقمی دست پیدا کند.

به گزارش "ورزش سه"، میلاد باقری که سابقه حضور در مس کرمان، پارس جنوبی جم و استقلال را دارد، در نقل و انتقالات نیمفصل سال گذشته به نفت مسجدسلیمان پیوست و شرایط خوبی در این تیم سپری کرد که حالا تصمیم گرفته همچنان به کارش در جمع شاگردان رضا مهاجری ادامه بدهد و در نفت بماند.
باقری در خصوص عملکرد خوبی که در نفت مسجدسلیمان داشت و در زمان حضورش در ترکیب این تیم فقط یک باخت تجربه کردند، به خبرنگار ما گفت: نمیشود این مورد را فقط به خودم ارتباط داد؛ از روزی که آقا رضا(مهاجری) آمد، تیم شکل بهتری به خود گرفت و بازیکنان شرایط خوبی تجربه کردند که من هم یکی از آنها بودم.
او با بیان اینکه موفقیت نفت مسجدسلیمان حاصل تلاش همه تیم و بازیکنان بود، عنوان کرد: تلاش زیاد آقا رضا(مهاجری)، کادر فنی و مدیریت باشگاه موجب شد تا تیم بماند و من هم کوچکترین عضو این تیم بودم تا فصل را با شرایط خوبی تمام کنیم.
مدافع نفت مسجدسلیمان در واکنش به اینکه چقدر امیدوار است شرایط خوب خود در این تیم را در فصل جدید تکرار کند، گفت: من در نفت ماندم تا بیشتر از همیشه پیشرفت کنم، وگرنه پیشنهادات بهتری از نظر مالی داشتم. قصد داشتم به آقا رضا و تیم مسجدسلیمان کمک کنم و یک فصل دیگر در خدمت این باشگاه باشم. امیدوارم دل این مردم را شاد کنم و بهترین عملکردم را ارائه بدهم.
باقری در خصوص پیشنهاد تراکتور به او و تمدید قرارداد با نفت مسجدسلیمان ابراز کرد: از دو، سه تیم ازجمله تراکتور پیشنهاد داشتم ولی شرایط خاصی برای خودم در نظر گرفته بودم. پس از مصدومیت سال گذشته که راهی نفت مسجدسلیمان شدم، احساس کردم یک دِین بر گردن من است و در این تیم ماندم تا در کنار بازیکنان قدیمی و جدید و همچنین تزریق پول و امکانات از طریق مدیریت باشگاه، رتبه تکرقمی به دست بیاوریم.