کد خبر : 1824923 | 28 اردیبهشت 1401 ساعت 11:15 | 17.8K بازدید | 1 دیدگاه

400 هزار دلار دریافتی و 200 هزار دلار مخارج

سود شش میلیارد تومانی ایران از بازی کانادا

بر اساس اعلام رسمی فدراسیون فوتبال تیم ملی در اولین بازی دوستانه خود در مسیر آماده سازی برای حضور شایسته در جام جهانی دوحه روز 15 خرداد در ونکوور به مصاف تیم ملی کانادا می رود.

سود شش میلیارد تومانی ایران از بازی کانادا

به گزارش "ورزش سه"، فدراسیون فوتبال کانادا بابت دعوت از تیم ملی فوتبال ایران 400 هزار دلار به فدراسیون فوتبال پرداخت خواهد کرد. با این توضیح که در این سفر هزینه رفت و آمد تیم ملی بر عهده فدراسیون فوتبال ایران است که به نظر می رسد نیمی از این پول صرف هزینه رفت و آمد خواهد شد و 200 هزاردلار هم تیم ملی از بازی با کانادا سود خواهد برد. این آورده مالی در ادامه برای تیم ملی هزینه خواهد شد.

این خبر از سوی حمید استیلی، مدیر تیم ملی فوتبال ایران تایید شد. او می گوید: بر اساس توافق صورت گرفته، فدراسیون فوتبال ایران 400 هزار دلار از طرف کانادایی دریافت می‌کند و همه هزینه‌های اقامت و حمل و نقل هم با کشور میزبان است. هزینه بلیت پرواز بر اساس محاسبه صورت گرفته کمتر از 200 هزار دلار خواهد بود. بر این اساس انجام این بازی حدود 200 هزار دلار برای فدراسیون سود دارد و از این مبلغ می‌توانیم برای تنظیم بازی‌های بعدی استفاده کنیم.

البته باید به این نکته مهم هم اشاره کرد که تیم ملی دو بازی دوستانه در کانادا انجام خواهد داد و دیدار بعدی هم در شهر ونکوور برگزار می شود. به واقع 200 هزار دلاری که صرف ترانسفر تیم ملی می شود برای دو بازی خواهد بود.

دیدگاه‌ها