کد خبر : 1822953 | 16 اردیبهشت 1401 ساعت 15:49 | 2.6K بازدید | 2 دیدگاه

قسمت نبود نساجی را ببریم؛

علی‌نژاد: مثل فینال توپ‌های ما گل نشد

وینگر آلومینیوم امیدوار است در هفته‌های آینده به پیروزی دست پیدا کنند.

علی‌نژاد: مثل فینال توپ‌های ما گل نشد

به گزارش "ورزش سه"، محمد علی‌نژاد که فصل خوبی در آلومینیوم اراک پشت سر می‌گذارد و بازی‌های تاثیرگذاری در  لیگ برتر و جام حذفی برای این تیم به نمایش گذاشته و موفق به گلزنی برابر پرسپولیس هم شده، در دیدار اخیرشان مقابل نساجی تلاش زیادی برای ساخت موقعیت داشت که موقعیت‌سازی‌های او این بار راه به جایی نبرد.

وینگر سرعتی آلومینیوم درباره دیدار مقابل نساجی عنوان کرد: ما مثل بازی هفته گذشته نمایش خوبی داشتیم. برخلاف بازی فینال نه اذیت‌شان کردیم، نه در رختکن را بستیم و نه فحاشی انجام دادیم.

علی‌نژاد با بیان اینکه نمایش بهتری از نساجی داشتیم، عنوان کرد: توپ و میدان کاملا در اختیار ما بود و فکر می‌کنم سه، چهار برابر نساجی موقعیت ساختیم و نزدیک به دروازه آنها شدیم ولی نمی‌دانم چرا مثل بازی فینال جام حذفی هیچ‌کدام از این فرصت‌ها تبدیل به گل نمی‌شد و در روزی که حق‌مان برد بود، یک امتیاز گرفتیم.

او یادآور شد: در زمین فوتبال بازی کردیم ولی خدا نخواست و قسمت نبود برنده شویم. ان‌شاالله در بازی‌های بعد و دیدار مقابل گل‌گهر جبران کنیم و برنده شویم.

دیدگاه‌ها