کد خبر : 1819460 | 24 فروردين 1401 ساعت 12:47 | 1.3K بازدید | 1 دیدگاه

ریکاوری بازیکنان نساجی بدون بازیکنان مصدوم

تیم نساجی بعد از شکست استقلال در ضربات پنالتی دیروز در استادیوم کارگران ریکاوری کرد تا برای بازی با مس کرمان در تاریخ 30 فروردین آماده شود.

ریکاوری بازیکنان نساجی بدون بازیکنان مصدوم

به گزارش "ورزش سه"، در تصاویر بارگذاری شده از سوی کانال رسمی باشگاه نساجی از حضور اکبر صادقی و کریم اسلامی در تمرین ریکاوری خبری نیست. دو بازیکنی که به دلیل مصدومیت در جریان بازی با استقلال تعویض شدند. نکته جالب اینکه اکبر صادقی هافبک دفاعی تیم نساجی در شرایطی برابر استقلال بازی کرد که ابتدا اعلام شد به دلیل مصدومیت در این بازی حاضر نخواهد شد اما در نهایت در ترکیب تیم نساجی به میدان آمد و در جریان بازی به خاطر تشدید مصدومیت مجبور به خروج از ترکیب تیم شد.

به نظر می رسد تیم نساجی در بازی با مس کرمان این دو بازیکن را به همراه فرزاد زامهران که دوران نقاهت عمل جراحی کتف خود را پشت سر می گذارد در اختیار نداشته باشد. مسابقه ای که قرار به برگزاری آن در استادیوم آزادی است.

دیدگاه‌ها