کد خبر : 1817821 | 14 فروردين 1401 ساعت 13:52 | 22K بازدید | 5 دیدگاه

انگار ده سال پیش بود!

شروع دوباره تراکتور با چهره‌ دگرگون شده (عکس)

تراکتور بعد از بیش از دو سال امشب با حضور هوادارانش در ورزشگاه یادگار امام بازی خواهد کرد.

به گزارش "ورزش سه"، صدور مجوز برگزاری بازی های لیگ برتر با تماشاگر، خبری بود که بعضی از تیم ها را بیش از بقیه خوشحال کرد. یکی از این تیم ها تراکتور بود که بخش قابل توجهی از قدرت خود را از هوادارانش دارد. افت فاحش نتایج این تیم در دو سالی که بازی ها بدون تماشاگر بود، به خوبی نشان می دهد که حضور تی تی ها در ورزشگاه تا چه اندازه مهم است.

از آخرین بازی که تراکتور با حضور تماشاگرانش برگزار کرد، بیش از دو سال می گذرد. این تیم در تاریخ سی ام بهمن سال 1398 در روزی که هوای تبریز به شدت سرد و برفی بود، در حضور کمتر از پنج هزار نفر تماشاگر به مصاف مس کرمان رفت. این دیدار در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی برگزار شد و با پیروزی چهار بر یک میزبان به پایان رسید.

دو هفته بعد از آن پیروزی که هیچ کدام از گلزنانش (خانزاده، دژاگه، خانزاده و مهری) دیگر جایی در تراکتور ندارند، ابتدا بازی ها تعطیل شد و سپس با شروع مجدد بازی ها بعد از چهار ماه، در ورزشگاه‌ها به روی تماشاگران بسته شد. این گونه بود که اندک حاضرین در ورزشگاه یادگار امام در روز سی ام بهمن ناخواسته وارد تاریخ شدند؛ آنها آخرین تماشاگران تراکتور پیش از کرونا بودند و اولین تماشاگران تراکتور بعد از کرونا هم امشب در یادگار امام حضور خواهند یافت تا بعد از دو سال و دو ماه دوباره همه چیز به حالت سابق برگردد.

1702930
1702931
1702932
1702933

این آخرین بازی تراکتور در تبریز با حضور تماشاگرانش است؛ اکبر ایمانی، تنها بازمانده تراکتور از آن دوره است.

جالب اینجاست که این بار هم حریف تراکتور یکی از تیم های مسی فوتبال ایران است. آنها امشب در چارچوب هفته بیست و چهارم لیگ برتر در حالی که می توانند از بیست درصد ظرفیت ورزشگاه یادگار امام استفاده کنند به مصاف مس رفسنجان خواهند رفت. کسب نتیجه مشابه بازی با مس کرمان قطعا مقابل مس رفسنجانی که البته آن زمان هنوز در لیگ برتر حضور نداشت بسیار سخت خواهد بود ولی تراکتوری ها امیدوارند اولین برد خود را بعد از چهار ماه انتظار با تی تی ها جشن بگیرند.

دیدگاه‌ها