تمرینات نوروزی پرسپولیس با سختگیری یحیی(عکس)
تیم فوتبال پرسپولیس که تمرینات خود را در دو نوبت ادامه میدهد، امروز (جمعه) در نوبت صبح به تمرین سنگین و نفسگیر پرداخت.

به گزارش "ورزش سه"، با اعلام سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان پایتخت تمرین نوبت اول آدینه را از ساعت 10 و 30 دقیقه در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار کردند.
بازیکنان بعد از گرم کردن بدنها زیر نظر مربی بدنساز تیم، به انجام تمرینات استقامتی و هوازی پرداختند که این بخش از تمرین، 30 دقیقه به طول انجامید.

کار با توپ، شوتزنی و ارسال از جناحین به صورت تمرینات ترکیبی در برنامه بود و در بخش پایانی تمرین نیز بازیکنان از میانه میدان استارت میزدند و از پشت محوطه جریمه به سمت دروازه شوت میزدند. تمرین نوبت صبح جمعه قرمزپوشان یک ساعت به طول انجامید و کماکان ملیپوشان، غایبان تمرینات هستند. تیم فوتبال پرسپولیس بعدازظهر امروز نیز به تمرین خواهد پرداخت