کد خبر : 1814086 | 15 اسفند 1400 ساعت 23:22 | 179.2K بازدید | 31 دیدگاه

تحقیرآمیز مثل سنگین‌ترین شکست‌های دربی

باور کنید این آمار عین واقعیت است (عکس)

منچسترسیتی در یک بازی کاملاً یک طرفه موفق شد تیم همشهری را شکست دهد.

باور کنید این آمار عین واقعیت است (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، تا یک دهه پیش شاید پیروزی در دربی منچستر هم برای هواداران سیتی مثل یک رویا محسوب می شد اما احتمالا آغاز سلطه تیم دوم این شهر به شیاطین سرخ با پیروزی 6 گله تیم روبرتو مانچینی رقم خورد.

10 سال قبل و در دیداری فراموش نشدنی، شاگردان روبرتو مانچینی موفق شدند با 6 گل تیم سر الکس فرگوسن را تحقیر کنند و یکی از عجیب ترین دربی های شهر منچستر را رقم بزنند.

 

1696690

 

گزاف نیست اگر بگوییم که بعد از آن بازی منچستریونایتد دائماً در حال پسرفت بوده و در سمت مقابل سیتی خود را در قامت یکی از بهترین تیم های دنیا و شاید بهترین تیم لیگ برتر انگلیس به اثبات رسانده است.

بعد از رفتن سر الکس فرگوسن، یونایتد دیگر نتوانست روزهای خیلی خوبی را تجربه کند و در سمت مقابل تیم رقیب با آوردن پپ گواردیولا روز به روز قدرتمندتر شد تا جایی که حالا هر ساله از سیتیزن ها به عنوان یکی از شانس‌های اصلی فتح لیگ برتر و لیگ قهرمانان اروپا یاد می‌شود.

منچستر سیتی و منچستر یونایتد در حالی امروز به مصاف یکدیگر رفتند که دو تیم وضعیت متفاوتی با هم داشتند. تیم پپ گواردیولا صدرنشین است و برای کسب عنوان قهرمانی با لیورپول رقابت می‌کند در حالی‌که منچستر یونایتد هدف اصلی خود را در این فصل کسب رتبه چهارم و رسیدن به لیگ قهرمانان اروپا قرار داده است.

 

1696691

 

سیتی امشب موفق شد در اتحاد با ارائه یک نمایش کم نقص و فوق العاده با نتیجه پر گل 4-1 یونایتد را شکست دهد تا در کمال تعجب بردهای پرگل آبی های شهر منچستر در دربی تقریباً به یک اتفاق نه چندان عجیب تبدیل شده باشد. 

اما نکته عجیب تر در مورد بازی امشب به یک بازه زمانی 15 دقیقه‌ای از مسابقه باز می گشت. جایی که با وجود جلو بودن منچستر سیتی این تیم پپ گواردیولا بود که به شکل کامل توپ و میدان را در اختیار داشت و آماری بسیار عجیب هم در یک مقطع از بازی به ثبت رسید؛ جایی که کارگردان تلویزیونی آمار مالکیت 15 دقیقا اخیر را به نمایش گذاشت که نشان می‌داد سیتیزن ها 92 درصد و شاگردان رالف رانگنیک تنها 8 درصد مالکیت توپ را در اختیار داشتند.

 

1696692

 

این آمار عجیب و در نوع خود باور نکردنی در حالی به ثبت رسید که سرمربی آلمانی منچستریونایتد همواره به سبک پرسینگ شدید و مالکیت توپ بالای تیم هایش معروف بوده اما تیم او امشب از این نظر نیز مقابل شاگردان پپ گواردیولا حرفی برای گفتن نداشت تا مشخص شود که مرد آلمانی نیز دوای درد شیاطین سرخ نیست.

دیدگاه‌ها