اعتراف گواردیولا؛ ما واقعا به یک مهاجم نیاز داریم
پپ گواردیولا با وجود صدرنشینی سیتی در لیگ برتر اعتقاد دارد که تیمش به یک مهاجم بزرگ نیازمند است.

به گزارش "ورزش سه"، منچسترسیتی تابستان گذشته سرخیو آگوئرو را پس از یک دهه از دست داد. ستاره آرژانتینی همه رکوردهای گلزنی در سیتی را به نام خود کرد و سپس راهی بارسلونا شد هرچند که چندی پیش به دلیل مشکلات قلبی تصمیم به بازنشستگی گرفت.

سیتی برای پر کردن جای خالی آگوئرو روی جذب هری کین حساب کرده بود و بسیار تلاش کرد تا انتقال او را نهایی کند ولی با مقاومت تاتنهام نتوانست به هدف خود برسد. دنیل لِوی، مالک تاتنهام اعلام کرد که تحت هیچ شرایطی حاضر به از دست دادن بهترین بازیکن تیمش نیست و کین با وجود شورش و غیبت در تمرینات پیش فصل، در نهایت ماندنی شد.
سیتی با وجود نداشتن یک مهاجم شماره 9 بزرگ و کلاس جهانی اما همچنان با سه امتیاز بیشتر از لیورپول صدرنشین لیگ است ولی نمی توان کتمان کرد که کمتر از سال های گذشته گلزنی کرده است(64 گل پس از 27 بازی که هفت گل کمتر از لیورپول است). در سیتی گابریل ژسوس بیشتر به عنوان بال استفاده شده و حتی باشگاه به فران تورس مهاجم اسپانیایی خود نیز در زمستان اجازه جدایی داد.

پپ گواردیولا سرمربی سیتی به خوبی نسبت به این مساله آگاهی دارد و به BBC گفت:« معتقدم ما به یک مهاجم شماره 9 نیاز داریم. نمی دانم بازیکنانم چطور بدون مهاجم شماره 9 در فصل جاری بازی کرده اند و باید ستایششان کرد. در لیگ برتر شما نمی توانید بدون مهاجم نوک بازی کنید. ما به مهاجم نیاز داریم و فکر می کنم باشگاه در این راه تلاش مضاعفی خواهد کرد.»