دوئل ایرانی-اتریشی در تبریز؛
جنگ سرد کنت و رشید در گرماگرم گرم کردن!
دو دروازهبان تیم فوتبال سپاهان رقابت نزدیکی با یکدیگر برای حضور در ترکیب اصلی دارند.
به گزارش "ورزش سه" کریستوفر کنت سنگربان اتریشی سپاهان که در ابتدای لیگ بیست و یکم به جمع طلاییپوشان اضافه شد، در 16 بازی در این فصل سنگربان سپاهان بوده و در نیمفصل نخست در تمامی دیدارها مسئولیت حراست از دروازه سپاهان را برعهده داشت؛ کنت در دوران حضورش در خط دروازه سپاهان، 9 گل دریافت کرد و 9 کلینشیت داشت.


اما بعد از تعطیلات زمستانی و اضافه شدن رشید مظاهری به خط دروازه سپاهان، این گلر اتریشی نیمکتنشین شده و در سه بازی اخیر سپاهان، مظاهری درون دروازه طلاییپوشان ایستاده که موفق به ثبت 2 کلینشیت شده و تنها یک گل دریافت کرده است.

این عملکرد رشید مظاهری باعث تداوم نیمکتنشینی کنت شده و در بازی امروز مقابل تراکتور نیز، محرم نویدکیا حضور مظاهری در خط دروازه را به سنگربان اتریشی ترجیح داده است؛ در تمرینات پیش از شروع مسابقه با تراکتور در تبریز، مظاهری و کنت رقابت جالبتوجهی با یکدیگر در مقابل ضربات همبازیان خود داشتند.

عکاس: مهرداد نوعبشر