کد خبر : 1812240 | 04 اسفند 1400 ساعت 19:52 | 13.8K بازدید | 6 دیدگاه

رفته‌رفته امتیاز جمع می‌کنیم و در لیگ می‌مانیم

فکری: نمی‌خواهیم قهرمان شویم یا به آسیا برویم!

سرمربی نفت مسجدسلیمان ابراز امیدواری کرد با نمایش امشب تیمش در ادامه فصل موفق به کسب امتیاز و بقا در لیگ برتر شود.

فکری: نمی‌خواهیم قهرمان شویم یا به آسیا برویم!

به گزارش "ورزش سه" بعد از شکست در دربی خوزستان مقابل فولاد، محمود فکری سرمربی نفت مسجدسلیمان که از زمان بازگشتش به این تیم موفق به کسب امتیاز نشده در کنفرانس خبری بعد از بازی حاضر شد و به گفت‌وگو درباره مسابقه امروز پرداخت.

فکری در بخش ابتدایی صحبت‌هایش گفت: به تیم فولاد بابت بردی که داشتند، تبریک می‌گویم؛ بازی جاندار و خیلی خوبی بود، اولین بازی بود که نفراتی خریداری شده در نیم‌فصل را در اختیار داشتیم و خوشبختانه هم در نیمه اول و هم در نیمه دوم توانستیم نمایش بهتری نسبت به بازی‌های قبلی داشته باشیم.

وی افزود: من در مصاحبه‌های قبلی هم گفته‌ام که قرار نیست همه امتیازات را به دست آوریم و قهرمان شویم یا کسب سهمیه آسیایی داشته باشیم، ما باید تلاش کنیم تا از حضور در جمع 2 تیم پایانی جدول خارج شویم؛ با این بازی که بچه‌های ما انجام دادند و «خواستنی» که در وجودشان بود و البته نفراتی که اضافه شدند و دست‌مان بازتر شد، کارمان هم فکر می‌کنم راحت‌تر شود و امیدوار به بازی‌های آینده شدم.

فکر ادامه داد: امیدوارم در بازی‌های آینده امتیازات کامل و تک امتیاز را کسب کنیم و اندک اندک خودمان را از این رتبه بالاتر ببریم؛ من مجدد خسته نباشید می‌گویم و از بازیکنانم به‌خاطر تلاشی که انجام دادند تشکر می‌کنم و به آن‌ها خسته نباشید می‌گویم.

دیدگاه‌ها