کد خبر : 1811476 | 30 بهمن 1400 ساعت 15:14 | 25.5K بازدید | 10 دیدگاه

ادعا در فرانسه

پشیمانی ممفیس دیپای، بگذارید به لیون برگردم!

ممفیس دیپای از انتقال به بارسا پشیمان شده و دوست دارد به باشگاه سابقش برگردد.

پشیمانی ممفیس دیپای، بگذارید به لیون برگردم!

به گزارش "ورزش سه"، در تابستان گذشته بود که بعد از کش و قوس‌های فراوان بالاخره ممفیس دیپای از لیون جدا شد و به بارسلونا پیوست تا با سرمربی محبوب خود یعنی رونالد کومان کار کند. روزهای آغازین حضور ستاره هلندی در بارسا نسبتاً خوب پیش رفت اما در ادامه شرایط برای او تغییر کرد.
 

1692585

 

در اوایل فصل بود که بعد از کسب چند نتیجه ضعیف رونالد کومان از هدایت بارسلونا برکنار شد و جای خود را به ژاوی هرناندز داد. به نظر می‌رسد که این جابه‌جایی در جایگاه ممفیس دیپای نیز تاثیرگذار بوده و ژاوی علاقه چندانی به سبک بازی این بازیکن نشان نداده است. البته باید به این نکته هم توجه داشت که دیپای اخیراً با مصدومیت روبه‌رو شده و از فرم همیشگی خود دور بوده است.
 

1690365

 

 با اضافه شدن فران تورس، آداما ترائوره و پیر امریک اوبامیانگ به خط حمله بارسا کار برای دیپای دشوار شده است. از طرف دیگر بارسلونا به دنبال این است که از ترافیک خط حمله خود بکاهد و نهایتاً در تابستان تمام تلاش خود را برای جذب ارلینگ هالند به‌کار بگیرد.
 

1692586

 

دیپای که با علم به احتمال اخراج کومان، قراردادی دو ساله با بارسا امضا کرد تا تابستان پیش رو بتواند دست بالاتر را داشته باشد، اخیرا با سران لیون برای بازگشت صحبت کرده است. 

طبق ادعای نشریه "Le Quotidien" فرانسه، دیپای که در لیون کاپیتان بود و محبوبیت زیادی نیز بین هواداران داشت، بازگشت به این باشگاه را اتفاقی مثبت ارزیابی می کند ولی این اتفاق به سادگی میسر نخواهد بود. 

طبق این گزارش، لیون به دیپای اعلام کرده است، تنها در صورت جدایی لوکاس پاکتا(مهاجم برزیلی) او شانس بازگشت خواهد داشت. لازم به ذکر است که پاکتا یکی از گزینه های تابستانی پی اس جی است و اگر این انتقال نهایی شود، مسیر برای بازگشت دیپای نیز مهیا خواهد شد.

 

دیدگاه‌ها