اینتریها سیمونه را به نقطه جوش رساندند؛
اینزاگیِ متفاوت؛ ترسناکتر از مایکل کورلئونه! (عکس)
سرمربی اینترمیلان شب سختی را پشت سر گذاشت و واکنشهایش کنار زمین بسیار جالب بود.
به گزارش "ورزش سه"، اینترمیلان که با یک بازی و یک امتیاز کمتر نسبت به میلان در مکان دوم سری آ حضور دارد، هفته گذشته با قدرت از سد رم در کوپا ایتالیا گذشت تا برای لیورپول خط و نشان بکشد. شاگردان اینزاگی امشب در میان حمایت تماشاگرانشان در ورزشگاه سن سیرو مقابل نماینده انگلیس به میدان رفتند اما در عین ناباوری با دو گل بازنده شدند.

اینتر به دنبال کسب پیروزی در بازی خانگی امشب بود تا کار سادهتری در آنفیلد برای بازی برگشت داشته باشد. اینزاگی به پشتوانه خط حمله زهردارش امید زیادی به شکست دادن لیورپول داشت. او در تقابل با یورگن کلوپ، سرمربی پر انرژی لیورپول، کاراکتری کمتر دیده شده از خود بهنمایش گذاشت که با توجه به اتفاقات بازی شدت آن به مرور بیشتر میشد.
سرمربی اینتر در طول 90 دقیقه بابت موقعیتهایی که مهاجمان تیمش از دست دادند و اشتباهاتی که مدافعانش مرتکب شدند، حرص و جوش زیادی در کنار زمین خورد و فریادها و جنب و جوش بی پایانش، از او چهرهای ترسناک ساخت؛ چهرهای که خیلی با سیمونه خوش سیما و آرام فاصله داشت و بیشتر شبیه مایکل کورلئونه (آلپاچینو) در فیلم پدرخوانده بود که یکی از ماندگارترین چهرههای مافیا در سینماست.
تلاش اینزاگی برای تهییج بازیکنانش اما نتیجهای در پی نداشت و این کلوپ بود که در پایان کار بهعنوان سرمربی تیم برنده، لبخند به لب زمین بازی را ترک کرد. اینزاگی و شاگردانش هم در قامت میزبان بازنده، با اندیشه جبران در بازی برگشت راهی رختکن شدند؛ اتفاقی که رقم زدن آن در آنفیلد کار بسیار سختی خواهد بود.
