شب بینقص فندایک در سنسیرو (عکس)
مدافع هلندی تیم لیورپول با درخشش در بازی امشب بهعنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.
به گزارش "ورزش سه"، دیدار تیمهای لیورپول و اینترمیلان با پیروزی دو بر صفر شاگردان کلوپ به پایان رسید. سرخپوشان با کسب این پیروزی در خانه حریف، با دست پر در آنفیلد از شاگردان اینزاگی پذیرایی خواهند کرد.
محمد صلاح و روبرتو فیرمینو، دو ستاره خط حمله لیورپول گلهای تیمشان در بازی امشب را به ثمر رساندند اما بهترین بازیکن زمین یک مدافع بود؛ ویرجیل فن دایک، مدافع 30 ساله هلندی که مقابل مهاجمان خطرناک اینتر بی اشتباه ظاهر شد در پایان مسابقه، جایزه بهترین بازیکن را دریافت کرد.
فن دایک امشب اجازه خودنمایی به ژکو، پریشیچ و دیگر عناصر خطرناک میزبان در فاز تهاجمی را نداد تا نقش مهمی در کلینشیت ارزشمند در خانه حریف داشته باشد.
50 پاس از 53 پاس مدافع لیورپول در این دیدار صحیح بود. او 65 بار با توپ تماس داشت و 5 مورد از 7 نبرد تن به تن را پیروز شد. فن دایک 7 دفع توپ و 3 توپ ربایی در طول 90 دقیقه انجام داد تا بدون حرف و حدیث، مرد شماره یک میدان لقب بگیرد.

