کد خبر : 1810714 | 25 بهمن 1400 ساعت 17:51 | 40.1K بازدید | 8 دیدگاه

کمی خشن‌تر و کمی احساسی‌تر؛

عابدزاده پدر دوباره روی بورس(عکس)

در آستانه روز پدر عکس زیبای چند وقت پیش بوسه امیر عابدزاده به دست پدرش در ابعادی بزرگ در تهران به‌نمایش گذاشته شد؛ در این روز با یک اتفاق دیگر هم نام عابدزاده پدر به ذهن‌مان خطور کرد.

عابدزاده پدر دوباره روی بورس(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، یکی از شیرین ترین لحظات شب صعود تیم ملی ایران به جام جهانی 2022، مربوط به قاب هایی با دو عابدزاده بود؛ عابدزاده پدر و عابدزاده پسر. یکی درون دروازه تیم ملی و دیگری تماشاگر بازی از روی سکوها در ورزشگاه آزادی. امیر با ثبت یک کلین شیت دیگر ملی مقابل عراق، یکی از بهترین بازیکنان تیم در آن دیدار بود و بوسه اش از دستان احمدرضا در جشن صعود، قابی ماندگار به ثبت رساند.

 

احمدرضا عابدزاده، ستاره تیم ملی در دهه نود میلادی، با درخشش در بازی های بزرگ، یکی از چهره های فراموش نشدنی فوتبال ایران به حساب می آید. او با تماشای درخشش امیر در لباس تیم ملی، حس خوبی را گرفت که سال ها پیش خودش به میلیون‌ها فوتبالدوست ایرانی داده بود. تصویر بوسه امیر هم لذتی بود که عابدزاده به عنوان یک پدر آن را چشید و تصویر آن امروز به عنوان نمادی از روز پدر در تهران به نمایش گذاشته شد.

 

1691540

 

تصویر فوق دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر با تصویر زیبایی از احمدرضا و امیر عابدزاده به مناسبت روز پدر را به نمایش گذاشته است.

 

البته نام احمدرضا عابدزاده امروز به غیر از موضوع بالا، در یک موضوع فوتبالی هم به یادها افتاد؛ جایی که ریکاردو کوارشما در واکنش به اتلاف وقت بازیکنان حریف، یکی از آنها را شخصا به بیرون منتقل کرد! این تصویری است که فوتبالدوستان ایرانی آن را پیش از این و در جریان بازی پرسپولیس و پوهانگ در مرحله نیمه نهایی جام باشگاه های آسیا در  ۱۸ اسفند ۱۳۷۵به یاد می آورند. پرسپولیس در آن دیدار سه بر یک شکست خورد و یکی از صحنه های جالب کار لحظه ای بود که عابدزاده برای به جریان افتادن سریع تر بازی، بازیکن مصدوم حریف را که در کنار زمین حضور داشت را از دست و پا گرفته و به بیرون منتقل کرد!

 

1691539

 

کوارشما که خیلی ها او را با شوت های بیرون پا و تکنیک نابش می شناسند، این روزها در دوران پایان فوتبالش در لیگ پرتغال و تیم ویتوریا بازی می کند. این هافبک باتجربه در جریان شکست یک بر صفر تیمش، در حالی که وقت های تلف شده در حال سپری شدن بود و بازیکن حریف روی زمین افتاده و احساس ناراحتی می کرد، او را از زمین بلند کرده و در آغوش خود تا کنار زمین هدایت کرد. سوسا، بازیکن ریز جثه حریف در طول مدتی که توسط کوارشما حمل می شد مدام در حال دست و پا زدن بود تا از دست او رها شود. در نهایت با دخالت بازیکنان این اتفاق افتاد و البته داور با یک کارت زرد هم کوراشما را جریمه کرد.

دیدگاه‌ها