کد خبر : 1800446 | 05 دی 1400 ساعت 09:39 | 3K بازدید | 0 دیدگاه

برگزاری مسابقات انتخابی برای بازی‌های آسیایی هانگژو

انتخابی تیم ملی کاراته بزرگسالان در دو بخش آقایان و بانوان جهت حضور در بازی‌های آسیایی هانگژو، برگزار می‌شود.

برگزاری مسابقات انتخابی برای بازی‌های آسیایی هانگژو
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کاراته، مسابقات انتخابی تیم ملی کاراته بزرگسالان در دو بخش آقایان و بانوان جهت حضور در بازی‌های آسیایی هانگژو چین، برگزار می‌شود و هیئت‌های کاراته تا یک بهمن 1400 فرصت دارند تا انتخابی خود را برگزار و نفرات برتر استان در هر وزن را طبق سهمیه بندی اعلامی معرفی کنند.
 

این مسابقات در بخش کاتا انفرادی و کومیته برگزار خواهد شد و شرکت کنندگان کاتا متولدین 1385/6/20 به قبل و شرکت کنندگان‌ کومیته نیز متولدین 1383/6/20 به قبل هستند.

 

مسابقات کومیته بانوان در اوزان 50- ، 55- ، 61- ، 68- و 68+ است و مسابقات کومیته آقایان در اوزان 60- ، 67- ، 75- ، 84- و 84+ برگزار می‌شود.

 

زمان و مکان برگزاری مسابقات متعاقبا اعلام خواهد شد.

دیدگاه‌ها