آلمان 3-2 عربستان
فوتبال المپیک؛ برد نفسگیر آلمان برابر عربستان
آلمان با برتری 3-2 بر عربستان، شانس های صعودش را حفظ کرد و باعث حذف سعودی ها شد.

به گزارش "ورزش سه"، از دور دوم رقابت های فوتبال المپیک و از ساعت 16 تیم های آلمان و عربستان به مصاف هم رفتند.
19 سال پیش آلمان در جام جهانی کره و ژاپن توانسته بود هشت گل به عربستان بزند اما داستان این بازی متفاوت بود.
آلمان که در بازی نخست خود با نتیجه 4-2 به برزیل باخته بود، امروز دقیقه 11 توسط ندیم امیری به گل رسید. روی پاس سدریک بود که ندیم توانست از درون محوطه جریمه و با یک بغل پا حساب کار را 1-0 کند. او به برزیل هم گل زده بود.
الناجی در دقیقه 30 پاسخ این گل را داد. او در یک ریباند و از روی خط دروازه موفق شد کار را برابر کند.
آلمان اما دو دقیقه قبل از پایان نیمه اول توانست گل دوم را بزند. شوت پیپر را گلر عربستان برگشت داد ولی آچه روی ریباند گل دوم را زد تا همچون بازی برابر برزیل نامش میان گلزنان به ثبت برسد.
عربستان با شروع نیمه دوم و خیلی زود به گل تساوی رسید. روی یک همکاری تیمی عالی، الناجی توانست پاس عبدالحمید را به گل دوم خود و تیمش بدل کند و حساب کار 2-2 شود.
در حالی که بازی متعادل دنبال می شد، اودوخای روی پاس مکس کروزه با ضربه سر توانست دروازه عربستان را برای بار سوم باز کرده و آلمان را پیش بیندازد.
عربستان تلاش زیادی داشت تا گل تساوی را بزند ولی در نهایت برتری ژرمن ها پابرجا ماند و عربستان از دور رقابت ها کنار رفت.