کد خبر : 1765966 | 14 تیر 1400 ساعت 16:40 | 18.4K بازدید | 2 دیدگاه

سرخیو بوسکتس؛

به لاپورتا ایمان دارم، او مسی را نگه می دارد

کاپیتان بارسا و تیم ملی اسپانیا اطمینان دارد که بالاخره مشکل تمدید قرارداد لیونل مسی حل خواهد شد.

به لاپورتا ایمان دارم، او مسی را نگه می دارد

به گزارش "ورزش سه"، مشکلات مالی عدیده بارسا و خطر نقض فیرپلی مالی باعث شده تا قرارداد جدید مسی نهایی نشود. بارسلونا باید تعدادی از بازیکنانش را بفروشد یا از دستمزد بسیاری از بازیکنانش کسر کند تا بتواند نام لیونل مسی را در فهرست خود به ثبت برساند که البته کار ساده ای نخواهد بود.

لالیگا برای باشگاه ها بودجه ای معین در مورد دستمزدها تعیین کرده و در بارسلونا از این حیث دچار مشکل هستند.

 

 

1619361

 

 

در یک هفته اخیر خوان لاپورتا رئیس بارسا در تماس با خاویر تباس رئیس لالیگا بوده تا به نوعی بتواند مشکل مربوط به عقد قرارداد با مسی را حل کند اما تباس روز گذشته در جریان یک مصاحبه تاکید کرد که برای بارسلونا استثنا قائل نخواهد شد و در واقع هیچ باشگاهی نمی تواند از سقف تعیین شده برای بودجه دستمزدها عبور کند.

در روزهایی که تمدید قرارداد مسی در هاله ای از ابهام قرار دارد، سرخیو بوسکتس در اردوی تیم ملی اسپانیا ابراز اطمینان کرد که این مشکل به نوعی حل خواهد شد.

او به مارکا گفت:« معتقدم باید به مسی زمان داد. من به خوان لاپورتا ایمان دارم و همچنین مطمئنم که مسی با تمام وجود می خواهد بماند. برای لئو در کوپا آمکه ریکا آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم بتوانیم کنار هم سال های بیشتری برای بارسا بازی کنیم.»

 

 

1450549

 

 

بوسکتس در مورد تمدید ماندنی شدن رونالد کومان گفت:« پروژه بارسا بیش از هر چیزی نیاز به ثبات دارد و باید به سرمربی زمان داد. سال گذشته کومان کارش را به خوبی انجام داد و معتقدم امسال حتما شرایط بهتری را هم تجربه خواهیم کرد.»

 

احتمال پیوستن به تیمی در لیگ آمریکا:« فعلا که با بارسا قرارداد دارم و از فوتبالم در این باشگاه لذت می برم.»

 

 

 

دیدگاه‌ها