کد خبر : 1765604 | 12 تیر 1400 ساعت 15:07 | 16.5K بازدید | 0 دیدگاه

استعفای فکری؛ تصمیمی که وتو شد

شکست تیم نفت مسجد سلیمان در برابر صنعت نفت آبادان ناراحتی برخی لیدرها را ازاین تیم به همراه داشت. واکنش آنها به شکست موجب شد تا محمود فکری تیم را تهدید به جدایی بکند.

استعفای فکری؛ تصمیمی که وتو شد

 

به گزارش "ورزش سه"، به این حال به نظر می رسد با صحبت های صورت گرفته با این مربی او فعلا از تصمیم خود صرف نظر کرده است به این خاطر که محمود فکری یک روز پس از شکست در دربی  تمرینات تیم را شخصا زیر نظر گرفت و امروز(شنبه) به بازیکنانش استراحت داد و از فردا تمرینات خود را برای رویارویی با پدیده خراسان در اهواز آغاز خواهند کرد و سپس راهی مشهد می شوند.

 

 

نظری: می خواهند فکری را فراری بدهند

محمد نظری، مدیر عامل باشگاه نفت مسحد سلیمان به این خبر واکنش نشان داد و گفت: متاسفانه وقفه‌های لیگ برتر به ضرر نفت مسجدسلیمان تمام شد زیرا در حال خوب نتیجه‌گرفتن بودیم که این وقفه‌ها ایجاد شد و حفظ تیم در چنین شرایطی واقعا سخت است. به این شرایط باید کم‌پولی را هم اضافه کرد. همه این عوامل دست به دست هم داد که ما نتوانیم در بازی‌های اخیر نتایج لازم را کسب کنیم. البته آقای فکری از زمانی که هدایت نفت را بر عهده گرفته، نتایج او متعادل بوده است. نتایج خوب است، ضمن این‌که نوع بازی نفت، رضایت‌بخش است.

 

1619127

 

او ادامه داد: در هر صورت ما علاقه‌مند به ادامه همکاری با فکری هستیم اما جوی که همین عده ایجاد می‌کنند، آقای فکری را دلسرد می‌کند و کادر فنی را فراری می‌دهند و این عده فکر می‌کنند اگر کادر فنی دیگری بیاید شرایط بهتری برای آن‌ها فراهم می‌شود، در صورتی که این تفکر آن‌ها درست نیست و تنها به تیم و کادر فنی ضربه وارد می‌کند. امیدوارم شرایط بهتر شود زیرا کادر فنی، خوب نتیجه گرفته است و بازیکنان‌مان نیز بازی‌های خوبی ارائه می‌دهند و این عده نباید فکری را فراری دهند.

 

 

قاسمپور: مدیران دولتی توجهی به تیم های خوزستانی ندارند

ابراهیم قاسمپور یکی از پیشکسوتان فوتبال استان خوزستان که در برهه ای هدایت تیم صنعت نفت آبادان را برعهده داشت در واکنش به مشکلات تیم نفت مسجد سلیمان گفت: نفت مسجدسلیمان به دلیل مشکلات عدیده‌ای که دارد، بازیکنان مورد نظر مربیان این تیم، به این باشگاه‌ نمی‌آیند یا برای جذب‌شان با مشکل مواجه هست. این بازیکنان شاید سه برابر پولی که از پرسپولیس و استقلال می‌گیرند، دریافت خواهند کرد تا در این تیم‌ها توپ بزنند. همین بازیکنان در نقل و انتقالات منتظر می‌مانند و اگر تیم‌های دیگر مثل استقلال و پرسپولیس آن‌ها را نخواستند، سپس به تیم‌های نفتی خوزستان می‌آیند.در واقع بازیکنان از همه جا رانده و مانده به تیم‌های نفتی خوزستان می‌آیند. به همین دلیل است که تیم‌های نفتی خوزستان همیشه برای جذب بازیکن با مشکل مواجه هستند.

 

1619126

 

ابراهیم قاسمپور در ادامه صحبت هایش گفت: فوتبال خوزستان روی آرامش را نمی‌بیند و مشکل آن نبود مدیران قوی در خوزستان و باشگاه‌های فوتبال آن است و اگر هم مدیران قوی بیایند، زود تغییر می‌کنند یا اینکه مدیران ما پول ندارند و نمی‌توانند در درازمدت کاری کنند و یا اینکه آکادمی‌های ضعیفی دارند و همه این‌ها دست به دست هم می‌دهد تا فوتبال خوزستان روی آرامش را نبیند. به هر حال تیم‌های بزرگ همیشه پول‌های بیشتری به بازیکنان می‌دهند و همین باعث حضور بازیکن‌ها در این تیم‌ها می‌شود. متاسفانه مسئولان خوزستانی هم که دارای پست و مقام در دولت هستند، تلاشی برای بهتر شدن وضعیت تیم‌های خوزستانی نمی‌کنند. نه تنها برای تیم‌های خوزستانی، بلکه برای رفاه مردم خوزستان کاری نمی‌کنند.

 

 

یک پیشکسوت مسجدسلیمانی: این تیم را رها نکنید

هم چنین پیشکسوت فوتبال خوزستان و شهر مسجد سلیمان می‌گوید که این تیم تیم عشق اول و آخر مردم فوتبال فهم مسجدسلیمان است.

 

1619131

 

احمدرضا تاجمیری‌دشتکی با تمجید از عملکرد محمود فکری، گفت: تیم پرطرفدار نفت در حال حاضر از نظر سرمربی مشکلی ندارد و فکری تا این‌جای کار توانسته نتایج خوبی کسب کند. البته به نظرم هر مربی به غیر از فکری هم هدایت تیم را برعهده داشت تا محدودیت‌های مالی حل نشود، در خلال مسابقات به مشکل بر می‌خورد. پس تا زمانی که معضل تیم‌های نفتی برطرف نشود، مشکلات تیم فوتبال مسجدسلیمان هم ادامه خواهد داشت و نمی‌توان انتظار یک روند ثابت در نتیجه‌گیری و عملکرد را داشت. هرچند نفت در بازی‌های اخیر خود روند خوبی داشته است.اسپانسر باید برای یک فصل باشد و مستمر نیز تیم را از نظر مالی شارژ کند، نه مقطعی؛ پس نفت نیازمند یک اسپانسر ثابت است تا با این‌ همه دغدغه و مشکلات مواجه نباشد. از وزیر نفت و مسئولان شرکت نفت می‌خواهم نگاه ویژه ای به این تیم بکنند. این تیم عشق مردم مسجدسلیمان است و جز فوتبال هیچ دلخوشی برای جوانان وجود ندارد. از هواداران که با غیرت و متعصب از تیم حمایت می‌کنند نیز مثل همه اهالی فوتبال و پیشکسوتان این شهر می‌خواهم پشت تیم باشند تا موفقیت‌های بزرگ را جشن بگیریم و شک ندارم تیم نفت امسالدر لیگ برتر می ماند.

دیدگاه‌ها