کد خبر : 1757781 | 04 خرداد 1400 ساعت 20:43 | 16.8K بازدید | 0 دیدگاه

هافبک ماشین به تراکتور می‌رسد(عکس)

هافبک جوان ماشین‌سازی با رفع محرومیت و مصدومیت مقابل تراکتور به میدان می‌رود.

به گزارش "ورزش سه"، ماشین‌سازی پس از یک هفته استراحت، تمرینات و دیدارهای تدارکاتی خود را با حضور مالک جدید این باشگاه پشت سر می‌گذارد و آماده دربی لیگ برتری تبریز مقابل تراکتور می‌شود و در راه آماده‌سازی خود، تمام بازیکنانش را در اختیار دارد.

 

1605345

 

منصور باقری که در دیدار هفته بیست و دوم مقابل سایپا یک گل به ثمر رساند و یکبار هم به تیرک زد، در آخرین مسابقه سبزپوشان تبریزی برابر نفت مسجدسلیمان به علت محرومیت حضور نداشت و همچنین احساس مصدومیت نیز داشت، اما این بازیکن می‌تواند در دیدار با تراکتور به میدان برود.

 

این هافبک قمی ماشین‌سازان در دیدار تدارکاتی روز گذشته تیمش مقابل شهاب تبریز نیز موفق شد یکی از گل های بازی را به ثمر رساند تا در شرایط خوبی آماده بازی هفته آینده برابر تراکتور شود.

 

ماشین‌سازی تبریز امروز هم تمرین خود را زیر نظر علیرضا اکبرپور برگزار کرد که در جریان این تیم، علوی مجددا به‌عنوان مدیر تیم فوتبال سبزپوشان تبریزی انتخاب شد و مالک جدید این باشگاه نیز از نزدیک نظاره‌گر کار بازیکنان بود.

دیدگاه‌ها