رستمی 22 کیلو با رکوردهای المپیکی فاصله داشت
تلخ ترین طلای کیانوش؛ خداحافظ المپیک!
کیانوش رستمی با وجود کسب مدال طلای دسته 89 کیلوگرم مسابقات قهرمانی آسیا از رسیدن به سهمیه المپیک بازماند.
به گزارش "ورزش سه"، کیانوش رستمی و علی میری امروز دو نماینده ایران در دسته 89 کیلوگرم مسابقات وزنه برداری قهرمانی آسیا بودند. جدا از اهمیت مسابقات آسیایی، این رقابت برای کیانوش رستمی حکم گزینشی المپیک را هم داشت و او باید حداقل به رکورد مجموع 395 کیلوگرم می رسید تا برای رسیدن به سهمیه دسته 96 کیلوگرم المپیک امید داشته باشد.
کیانوش رستمی در حرکت یک ضرب با ثبت رکورد167 کیلوگرم به مدال نقره رسید و علی میری با مهار وزنه 164 کیلوگرم در جایگاه چهارم ایستاد. کیانوش با اینکه در حرکت اول یکضرب 167 کیلوگرم را مهار کرد، دو بار در بالا بردن وزنه 176 کیلوگرمی ناکام بود.
همچنین در حرکت دوضرب که انتظار می رفت رستمی آماده تر و قدرتمندتر کار کند، اودر حرکت اول وزنه 206 کیلوگرم مهار کرد اما هیأت ژوری رای سه داور را بازگردانند و این وزنه مورد قبول قرار نگرفت. برای بار دوم پشت این وزنه ایستاد و به درستی 206 کیلوگرم را مهار کرد. در حرکت سوم هم وزنه 216 کیلوگرم را نتوانست مهار کند تا با مجموع 373 کیلوگرم به مدال نقره دوضرب و نشان طلا مجموع دست یابد.
رستمی با وجود رسیدن به طلای مجموع، اما به دلیل اینکه وزنههای مورد نظر را مهار نکرد، امتیازات لازم را کسب نکرد و نتوانست جواز حضور در المپیک را بدست آورد. او برای اینکه حداقل به نرسیدن رقبا به رکوردهای مدنظر و کسب سهمیه المپیک امیدوار باشد، باید مجموع 395 کیلوگرم را ثبت می کرد که با آن رکورد 22 کیلوگرم فاصله دارد!
فردا شب سهراب مرادی در دسته 96 کیلوگرم روی تخته می رود و در صورتی که بتواند بیش از 400 کیلوگرم در مجموع از خود ثبت کند، برای المپیک شانس خواهد داشت. اگر سهراب هم مثل کیانوش در ثبت رکوردهای مدنظر ناکام باشد و سهمیه را کسب نکند، ممکن است این دو وزنه بردار به کلمبیا اعزام شوند و برای بار آخر شانس خود را بیازماند، اما رقیبی از قرقیزستان امتیازات بسیار بالاتری از این دو وزنه بردار ایرانی دارد.
به نظر می رسد کیانوش رستمی که در دوره قبلی المپیک به میزبانی برزیل توانست یکی از طلاهای کاروان ایران را کسب کند، این بار در رسیدن به المپیک ناکام مانده است.
ردهبندی مجموع وزنهبرداران دسته 89 کیلوگرم:
1- کیانوش رستمی (ایران): حرکت یکضرب 167 کیلوگرم (نقره)، حرکت دوضرب 206 کیلوگرم (نقره) و مجموع 373 کیلوگرم (طلا)
2- ادیلتولی (قزاقستان): حرکت یکضرب 169 کیلوگرم (طلا)، حرکت دوضرب 203 کیلوگرم (برنز) و مجموع 372 کیلوگرم (نقره)
3- ظفریانف (ازبکستان): حرکت یکضرب 166 کیلوگرم (برنز)، حرکت دوضرب 202 کیلوگرم (چهارم) و مجموع 368 کیلوگرم (برنز)
4- دونگیو (کرهجنوبی): حرکت یکضرب 160 کیلوگرم، حرکت دوضرب 207 کیلوگرم و مجموع 367 کیلوگرم
5- علی میری (ایران): حرکت یکضرب 165 کیلوگرم(چهارم)، حرکت دوضرب 198 کیلوگرم(پنجم) و مجموع 363 کیلوگرم