شیمبا به دنبال نهمین گل آسیایی(عکس)
مهاجم برزیلی فولاد خاطره خوشی از حضور در عربستان با فولاد دارد، هتتریک با پیراهن فولاد در برابر الفتح.

به گزارش ورزش سه، لوسیانو پریرا مهاجم تیم فولاد خوزستان در ۳۷ سالگی همچنان جنگنده است و در زمین زهردار است. او باید فردا در ورزشگاه ملز شهر ریاض با فولاد برابر العین قرار بگیرد.
کاپیتان دوم فولادیها تا کنون ۸ گل در آسیا به ثمر رسانده: ۶ گل با پیراهن فولاد برابر الفتح عربستان(۳گل)، السد قطر (۲گل) و الجیش قطر، همچنین دوگل با پیراهن سپاهان برابر النصر امارات.
پریرا حال امیدوار است تا با فولاد در عربستان بدرخشد، او با تیم قرمز اهواز سابقه حضور در عربستان و قرار گرفتن برابر الفتح را دارد. دیداری که فولاد با نتیجه ۵-۱ به برتری رسید و شیمبا هتتریک کرد. باید دید مهاجم برزیلی فولاد میتواند نهمین گل خود در این مسابقات را به ثمر برساند یا خیر.