کد خبر : 1739093 | 03 اسفند 1399 ساعت 17:24 | 7.9K بازدید | 0 دیدگاه

تالشی‌ها و سندروم گل خوردن در وقت‌های اضافی؛

حسرت و افسوس ادامه دار بازیکنان چوکا (عکس)

اگر شاگردان علی لطیفی کمی تمرکز بیشتری در دقایق انتهایی بازی داشتند، حالا به جای 14 امتیاز 19 امتیازی بودند و هم امتیاز با ملوان رتبه رتبه یازدهم جدول رده بندی را در اختیار داشتند.

به گزارش "ورزش سه"، آخرین دیدار تیم فوتبال چوکای تالش در هفته پانزدهم رقابت های لیگ برتر در شرایطی با تساوی یک بر یک مقابل پارس جنوبی جم به رهبری محمد نصرتی خاتمه پیدا کرد که سبزپوشان تالیشی با یک گل از میهمان خود در ورزشگاه سردار جنگل جلو بودند ولی در وقت های اضافی با گل به خودی 3 امتیاز بازی را از دست رفته دیدند.

 

1574968


یک هفته قبل تر نیز تیم چوکا شرایط مشابهی را تجربه کرده بود؛ آنها با نتیجه 2 بر 1 از بادران پیش بودند که به یکباره در دقیقه 90 گل تساوی را دریافت کردند و در ادامه وقتی برای زدن گل پیروزی تلاش می کردند، غافلگیر شدند و دو گل دیگر هم خوردند تا پیروزی 2 بر 1 را با شکست ناباورانه 4 بر 2 عوض کنند.


البته این تنها مسابقاتی به شمار نمی رود که چوکا در دقایق پایانی دروازه اش باز شده؛ آنها در مقابل خوشه طلایی نیز در دقیقه 96 گل دوم بازی را دریافت کردند و با نتیجه 2 بر 1 شکست خوردند و در مقابل رایکا نیز اتفاق مشابهی برای آنها رخ داد.

 

1574969

 


چوکا اولین فصل حضور خود در رقابت های لیگ یک را تجربه می کند و شاید به همین دلیل باشد که آنها در دقایق پایانی با مشکل عدم تمرکز مواجه می شوند و امتیازات زیادی را به همین دلیل از دست داده اند.


سبزپوشان تالشی پس از حضور علی لطیفی و مالکان جدید شرایط به مراتب بهتری پیدا کرده اند ولی حالا چالش گل خوردن در دقایق پایانی پیش روی علی لطیفی و کادر فنی او قرار دارد و باید دید چطور از پس این مشکل برخواهد آمد.


چوکا در پایان هفته پانزدهم رقابت های لیگ دسته اول با کسب 14 امتیاز رتبه پانزدهم را در اختیار دارد ولی با توجه به فشردگی بالایی که جدول مسابقات دارد، با چند پیروزی می تواند از قعر جدول جدا شود.

 

1574971

 

1574970

دیدگاه‌ها