کد خبر : 1734579 | 11 بهمن 1399 ساعت 18:02 | 26.3K بازدید | 0 دیدگاه

ادعای کانال پلاس

رئال نه؛ لیورپول شانس اول جذب ستاره پی اس جی

در فرانسه بر این اعتقادند که رئال دیگر شانس اول جذب کیلیان امباپه محسوب نمی شود.

رئال نه؛ لیورپول شانس اول جذب ستاره پی اس جی

به گزارش "ورزش سه"، کیلیان امباپه همچنان روی موضع ابتدای فصل خود مانده و قصد دارد تابستان پیش رو پی اس جی را ترک کند. رفتن توماس توخل و آمدن مائوریسیو پوچتینو نه تنها نظر او را تغییر نداده بلکه او را به جدایی بیش از پیش نیز ترغیب کرده است.

 

 

1567158

 

 

در واقع تمدید با نیمار درخواست مستقیم مائوریسیو پوچتینیو است. سرمربی آرژانتینی نیمار را بالاتر از کیلیان امباپه در اولویت تمدیدها قرار داده است چرا که اعتقاد دارد با حفظ نیمار، جذب لیونل مسی به مراتب ساده تر خواهد بود.

 

در اسپانیا معتقدند رئال که تابستان 2017 چیزی تا جذب این ستاره فرانسوی فاصله نداشت، این بار شانس جذب او را از دست نخواهد داد اما کانال پلاس فرانسه گزارش داد که به دلیل ضرر اقتصادی فراوان رئال در دوران کرونا و محدودیت های مالی این باشگاه، اکنون باشگاه لیورپول شانس اول جذب امباپه محسوب می شود چرا که قرمزهای آنفیلد نیمی از مشکلات مالی رئال را هم ندارند و تابستان پیش رو می توانند مبلغ مورد تقاضای پی اس جی برای امباپه را پرداخت کنند.

 

 

1564546

 

 

اینجا دیگر توپ در زمین امباپه خواهد بود که پا روی علاقه قلبی خود بگذارد و یک بار دیگر از رئال دور شود یا تا 2022 منتظر بماند و به عنوان بازیکن آزاد راهی رئال مادرید باشگاه محبوبش شود.

 

دیدگاه‌ها