باورهای غلطی درباره کرونا وجود دارد؛
توصیههای دکتر هاشمیان پس از فوت تلخ میناوند
پزشک بخش عفونی بیمارستان شهید دانشوری تاکید میکند تا زمانی که واکسیناسیون آغاز نشود، تغییری در شرایط این بیماری در کشور ایجاد نخواهد شد.
به گزارش ورزش سه، محمدرضا هاشمیان پزشک بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری که شرایط مهرداد میناوند و علی انصاریان را طی روزهای اخیر زیر نظر داشته، پس از مرگ دلخراش مهرداد میناوند، در گفتگویی با ایرنا درباره شرایط علی انصاریان و همینطور تصورات خطرناکی که بین مردم نسبت به چگونگی درمان ویروس کرونا ایجاد شده، توضیحات مهمی ارائه داده که در ادامه می خوانید.
*هشتاد درصد ریه انصاریان درگیر شده است
از ابتدا درگیری ریه انصاریان بیش از میناوند بود. در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد ریه او درگیر کرونا شده است.
*مشکل انصاریان و میناوند مراجعه دیرهنگام بوده است
امروز چهاردهمین روز از دوره ابتلای این ۲ به بیماری کروناست. مشکلی که برای آنها به وجود آمد به دلیل مراجعه دیرهنگام به بیمارستان برای پیگیری روند درمان بود.
*میناوند و انصاریان از مظلوم ترین بیماران تحت نظر من بوده اند
متاسفانه از زمان بستری شدن مرحوم میناوند در بیمارستان، این تصور برای بخشی از جامعه به وجود آمد که کادر درمان به چهرههای مشهور بیشتر از مردم عادی توجه میکند؛ در حالی که این ۲ بزرگوار از مظلومترین بیمارانی بودهاند که در این مدت زیر نظر داشتهام.
*مردم فکر میکنند کرونا بگیرند بهتر است در خانه بمانند
متاسفانه در ماههای گذشته حرفهایی از سوی برخی افراد مطرح شد که ترس از بیمارستان را در میان مردم به وجود آورد. نتیجه این شرایط این است که مردم پس از ابتلا به کرونا، خیلی دیر به بیمارستان مراجعه میکنند. وقتی افرادی که خودشان در بخش سلامت کشور مسوولیت دارند از بیتاثیر بودن داروها حرف میزنند، مردم تصور میکنند که اگر در خانه بمانند و خودشان را درمان کنند به نتیجه بهتری میرسند.
*مرگ میناوند به دلیل تبلیغات غلط است
مرگ میناوند و بسیاری از دیگر افرادی که روزانه در کشور جان خود را از دست میدهند به دلیل همین تبلیغات غلط است.
*تا واکسن نداشته باشیم، شرایط تغییر نمیکند
بیش از هفت ماه است که برای ارائه واکسن درخواست دادهایم اما همچنان واکسیناسیون آغاز نشده است. تا روزی که واکسن نداشته باشیم شرایط تغییر نخواهد کرد.
*کادر درمان از شایعات رنج می برد
کادر درمان ماههاست با تعداد زیادی بیمار کرونایی درگیر است و در عین حال از شایعات غلطی که در جامعه رواج پیدا میکند نیز رنج میبرد. مطرح شدن این تصور که درمانها برای کرونا موثر نیست، باعث شده که مردم دیر به بیمارستان بیایند و به همین دلیل خیلیها جان خود را از دست میدهند.